Neler Yeni

LİNKTEKİ PC Yİ ALACAM ALMALIMIYIM ??

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
zaten dlss 3 işin içinde olduğundan alıcam yoksa 8 gb alacağıma 3060 12gb felan alırım aynı fiyata
Hocam 8GB bu segment kartlar için yeterli. Birkaç optimizasyonu kötü oyun hariç sorun yok. İleride 8GB yetmez diyenler var ama bu kart sanki ileride hep ultra ayarları mı kaldırabilecek? Kaldıramaz, grafik ayarı da düşeceği için 8GB yeterli kalır. DLSS3 de bir nebze de olsa VRAM kullanımını azaltıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 8GB VRAM var yeter mi 4060ti a 4060 a ucu üçünü yetiyo

Hocam AMD de de fsr var yani tmm dlls 3 daha iyi ama düşünsene kartın gücünü sonuna kadar kullanıyosun oyun donuyo cünkü VRAM yetmiyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sametefe alan

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Hocam 8GB bu segment kartlar için yeterli. Birkaç optimizasyonu kötü oyun hariç sorun yok. İleride 8GB yetmez diyenler var ama bu kart sanki ileride hep ultra ayarları mı kaldırabilecek? Kaldıramaz, grafik ayarı da düşeceği için 8GB yeterli kalır. DLSS3 de bir nebze de olsa VRAM kullanımını azaltıyor.
Hocam 4060 bile 7GB ı geçiyor 8GB ye dayanıyor

Bı ekran kartı 1-2 yıl bile gitmiycekse niye alalım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sametefe alan

ama oyuna bağlı ve ben oyunları orta grafiklerde oynarım bence 8gb hayli hayli yeter

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
ama oyuna bağlı ve ben oyunları orta grafiklerde oynarım bence 8gb hayli hayli yeter
Hocam Allah aşkına oyunları niye orta grafikte oynuyosunuz kartınız varken gidin rtx 4060 hogwarts legacy vs rdr2 treeplay oyunlarda VRAM kullanımına bakın

Yani hocam bence orta grafik güç varken niye oynuyasınızki cebinizden biseyide gitmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sametefe alan
Hocam Allah aşkına oyunları niye orta grafikte oynuyosunuz kartınız varken gidin rtx 4060 hogwarts legacy vs rdr2 treeplay oyunlarda VRAM kullanımına bakın

Yani hocam bence orta grafik güç varken niye oynuyasınızki cebinizden biseyide gitmiyor
haklısın fakat grafik seviyesine göre vram değişir şimdi gidip en ultra ayarlarda oynarsam tabi 8gb yetmez

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
haklısın fakat grafik seviyesine göre vram değişir şimdi gidip en ultra ayarlarda oynarsam tabi 8gb yetmez
Hocam iyide 6700xt alırsanız ultra da oynayın yani arada çok bı Fiyat farkı da yok

Hocam ben şahsen 3 yıl AMD kullandım ki eski bı bilgisayardı sürücüleri vs de hiç güncellemedim APK vs de yüklememe rağmen hiçbir çökme yaşamadım artık öyle bir sorun yok eskiden kalma bisey

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII

Açıkladım , anlayamadıysan yapacak bir şey yok.

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,379
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
almışken tam almak en iyisi 90-95 leri görsem deliririm ben
90-95 bu kasa ile görmez maks göreceği 86. 86 derecede sıkıntı değil, tabi soğutucu ile daha düşük sıcaklıklarda kullanmak daha mantıklı ama bütçe varsa.

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Son karar yinede sizindir tabii ki fakat şahsen ben 3 yıl AMD işlemci+ekrankartı kullanm8ş biri olarak hiçbirsorunla karşılaşmadım bence internetten duyulanları deyil ki çoğu eski den olan şeyler bence 6700xt li sistemi almanız yönünde olucaktır benim önerim

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,379
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Beni

Hocam sizin fikrinizdir bişey demem ama mantıklı deyil 1-2 sene sonra cıkan oyunu oynuyamıyacak yani TR de maalesef her sene sistem toplanmıyor
Hocam basit bir örnek 1660 super/ti 6GB VRAM var. Çıktığı dönem her oyunu yüksekte VRAM sorunu olmadan oynuyordu vs fps olarak da sorun yoktu. Şimdi çıkan oyunlara zaten gücü yetmediği için daha düşük grafiklerde oynuyor VRAM sorunu da yok. Ayrıca DLSS3 yeni çıkmasına rağmen VRAM kullanımını da bir az azaltıyor.

Top Bottom