Neler Yeni

Linkteki sistem alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metin
olur kardeşim

anakart dusuncem

patriot venom 32gb 6000 mghz cl 30 3700 tl

soğutucu sıvı gerek yok

Mesaj otomatik birleştirildi:

toplam kaç oldu
58.600

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
ahmet
xfx öneririm bu arada fp olarak kaliteli marka epttt 36 küsur ama güvenilir mi bilmiyorum daha uygun sen bulursun

yani anakart b650 7k olsa 64 k fiyat ile kaliteli ve iyi birşeyler çıkmış oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metin
hocam kullanım amacına göre toplamak daha doğru olur mesela geçen hafta bir arkadaşta sizin kafadaydı ama ful fps oyunları falan oynuyorum dedi arkadaşa 45k 50k mı neydi tam bütçe yanlış olmasın 9800x3d li pc dizdik sadece ekran kartını ikinci el alarak bence mükemmel oldu
Hocam fps çok oynamıyorum genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. İşlemci upgrade yapıcağım 5-6 aya kadar. Ben sadece şuan bu fiyata daha iyi sisten çıkar mı diye tavsiyenizi alıyorum.

xfx öneririm bu arada fp olarak kaliteli marka epttt 36 küsur ama güvenilir mi bilmiyorum daha uygun sen bulursun

yani anakart b650 7k olsa 64 k fiyat ile kaliteli ve iyi birşeyler çıkmış oldu
Teşekkürler

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
ahmet
xfx olmuyorsada saphire olanı al amd olarak iyi iş yapıyor yani daha kaliteli daha iyi fiyat ile çıkarsın bu işten 62k felan

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Yunus Emre Uzun
Hocam fps çok oynamıyorum genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. İşlemci upgrade yapıcağım 5-6 aya kadar. Ben sadece şuan bu fiyata daha iyi sisten çıkar mı diye tavsiyenizi alıyorum.

Teşekkürler
anladım hocam sizin sistemi alacaksanız anakart çok düşük kalır ileriki işlemci yükseltmesinde

fiyat çokta değmez.

bbis06t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
bahabis

Merhaba arkadaşlar böyle bir sistem buldum sizce alınır mı?? Biraz tuzlu gibi geldi ama almam lazım. Bu bütçede farklı bir öneririz varmı?
Anakartı +işlemci + ssd si kötü anakartında b650m pro rs , işlemci en düşük 7600 , ssd ise kinston nv3 1tb işini görecektir

Top Bottom