Mantıklı Kanks Aferim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,703
Harbi niye öyle la oAlıntıyı görüntüle
aynı bellek ama 1400 tl düşürüyor fiyatı

Harbi niye öyle la oAlıntıyı görüntüle
Stok hali 2x16 32gb, senin 1.400 TL düşüyor dediğin ise 1x16 16gb.Alıntıyı görüntüle
sistem hatası heralde ama keşke görseydimAlıntıyı görüntüle
Arkadaşın dediği gibi normalde 2x16 iken o seçenekte 1x16 oluyormuş galiba yine yazım hatası yapmışlar sadece.sistem hatası heralde ama keşke görseydim![]()
Yazım hatası felan değil arkadaşlar. 2 adet altında belirtmişler.Arkadaşın dediği gibi normalde 2x16 iken o seçenekte 1x16 oluyormuş galiba yine yazım hatası yapmışlar sadece.
Attığım ekran görüntüsünde yazmıyor.Yazım hatası felan değil arkadaşlar. 2 adet altında belirtmişler.
Ssd nin okuma yazma hızı çok iyi gibime geldi , çok pc den anlamıyorum 700tl daha para verilir zannettim , soğutucuya falan hiç bakmadım ya stok biter diye acele ettim geçende 11 dk da bitirdiler pc hocasının 5070li sisteminiRam zaten 32gb, dikkatli bakalım. Ayrıca ssdsi zaten güzeldi neden onu tercih ettin dramli felan mı aldığın? Bir de soğutucuyu siyah seçebilirdiniz aynı fiyattan, ben soğutucuyu görmemiştim bence gayet güzel sistem.
Attığım ekran görüntüsünde yazmıyor.
İyi iyi hayırlı olsun güle güle kullan inşallah.Ssd nin okuma yazma hızı çok iyi gibime geldi , çok pc den anlamıyorum 700tl daha para verilir zannettim , soğutucuya falan hiç bakmadım ya stok biter diye acele ettim geçende 11 dk da bitirdiler pc hocasının 5070li sistemini
Alıcam inşallah hocamAldın mı?
Stoklara dikkat ayrıca 02.00'da kampanya biticek.Alıcam inşallah hocam