Linux Mint 20.04'de Windows 8.1 USB'si hazırlama

Reaksiyon skoru
239
Linux Mint 20.04'den Windows 8.1'e geçmek istiyorum. Windows'un sitesinden 8.1 ISO'sunu indirdim, USB'ye nasıl yazacağım Windows 8.1'i?

@HABAR bir bilginiz vardır diye düşünüyorum...

Ekleme: Atheros AR956X Linux'ta stabil çalışmıyor, o yüzden Windows'a geçiş yapacağım.

WoeUSB ile yazdırabilirsiniz, bildiğim bu kadar.
Bir de terminalden yazdırma yöntemi var, Windows 10 ISO'sunda denediğimde sağlıklı çalışmamıştı ama sorun benden kaynaklı da olabilir.

WoeUSB ile yazdırabilirsiniz, bildiğim bu kadar.
Bir de terminalden yazdırma yöntemi var, Windows 10 ISO'sunda denediğimde sağlıklı çalışmamıştı ama sorun benden kaynaklı da olabilir.
WoeUSB deneyeyim bi'.

Linux'da Windows programlarını çalıştırmaya yarayan Wine adlı bir program var. Onunla Rufus çalıştırıp yazdırabilirsin. Ya da Rufus'un Linux uyumlu versiyonu varsa direk onu indirebilirsin.

Linux'da Windows programlarını çalıştırmaya yarayan Wine adlı bir program var. Onunla Rufus çalıştırıp yazdırabilirsin. Ya da Rufus'un Linux uyumlu versiyonu varsa direk onu indirebilirsin.
Rufus'u Wine da çalıştırmayı deneyeyim yarın sabah.

Maalesef hocam. "Sudo apt install woeusb" yazınca yükleyemiyorum. Mint'ın kendi USB yazma programı ile yazabildim fakat BIOS'ta USB aygıtı gözükmüyor.
Bu makaleye bir bakar mısınız?
Kerem00 bunun harici repo olduğunu söylemişti.

Elinizle GPT FAT32 ya da MBR FAT32 olarak hazırlayın. Diskinizi bu 2 türden birinden yapın ve Windows ISO sunu çıkartın USB ye. Bu kadar kolay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,842
Üyeler
189,334
Son üye
err5y
Geri