Cortex 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 118 Reaksiyon skoru 50 23 Eylül 2025 #1 MacBook Air e linux mint kurdum. Biraz eski bilgisayar. Mac sevmiyorum windows yerine linux kurmak istedim. Keyfii kullandigim bir laptop. Mint den sikildim ve kali ye gecmek istiyorum. Nasil yaparim?
MacBook Air e linux mint kurdum. Biraz eski bilgisayar. Mac sevmiyorum windows yerine linux kurmak istedim. Keyfii kullandigim bir laptop. Mint den sikildim ve kali ye gecmek istiyorum. Nasil yaparim?
xxxZAURxxx 80+ Silver Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 3,566 Reaksiyon skoru 3,310 23 Eylül 2025 #2 Ventoy programıyla usb belleği yapılandır. Sonra istediğin kadar iso dosyasını hiçbirşey yapmadan içine kopyala. Usb Boot sırasında işletim sistemlerinden hangisini istersen seçip kuruluma başlarsın.
Ventoy programıyla usb belleği yapılandır. Sonra istediğin kadar iso dosyasını hiçbirşey yapmadan içine kopyala. Usb Boot sırasında işletim sistemlerinden hangisini istersen seçip kuruluma başlarsın.
Cortex 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 118 Reaksiyon skoru 50 24 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 suan acikcasi mac e linux kurdugum icin boot menusunu nasil acacagimi bilmiyorum.
Alihanyilmaz 80+ Silver Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 3,150 Reaksiyon skoru 939 24 Eylül 2025 #4 Linux Mint'i nasıl kurduysan öyle kur. (Bios ayarlarına gir ve kurulum medyasını birinci açılacak disk olarak seç.)
Linux Mint'i nasıl kurduysan öyle kur. (Bios ayarlarına gir ve kurulum medyasını birinci açılacak disk olarak seç.)