Neler Yeni

Linux Mint'de Windows ISO yazdırma

User1298

80+
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba. USB'ye XP iso yazdırmam gerekiyor. Linux'de nasıl USB'ye Windows ISOsu yazdırırım? Wine ile rufus çalışıyor fakat USB algılamıyor çalışmadı.

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
1633981726807.png

Son düzenleme:

UCharger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uygar
Nasıl yükleyebilirim mint'e peki?
bu video da detaylar anlatılıyor keşke ubuntu kursaydın hali hazırda usb yazma programı var mint ubuntu kadar gelişmiş bir sistem değil hala

• Hahaha
Reaksiyonlar: kyoi

UCharger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uygar
Ubuntu'nun kendi yazma aracı başarılı bir şekilde yazdırmıyor. Ayrıca Mint, Ubuntu'dan çok daha fazla gelişmiş bir dağıtım.
katılmıyorum Ubuntu temelinde iş ve özlel kurumları baz alırken Mint temelinde ev kullanıcılarını baz alıyor ,daha üstün dediğiniz şey yüklü gelen programlar yada özlelleştirmeler ise ben Ubuntuyu tercih ederim İkisi de farklı çekirdek yapılarını kullanıyorlar Linux'a ilk geçenler için mint öneriliyor çünkü windowsa oldukça benzer bir yapıya sahip fakat ben mint kullandığım süre boyunca sürekli takılmalar birçok problem yaşadım yaklaşık 8 tane dağıtım deneyimlemiş biri olarak Ubuntunun bana sunduğu özellikler üzerine daha özgün bir yapı sağladı fakat mint de bunu göremedim. Söylediğiniz kendi yazma aracının başarılı bir şekilde yazamaması sorununu da hiç yaşamadım uzun süreler boyunca ubuntu kullandım ve menunum.Mint'in daha iyi bir sistem olduğunun nedenlerini yazarsanız çok memnun olurum.

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
Windows 7-10 falan olsa neyse de, XP'yi Linux üzerinde doğru düzgün yazamazsınız. Rufus düzgün yazıyor Wine üzerinden bir şans verebilirsiniz ama çalışır mı, Linux dağıtımı var mı, bilmem? Multisystem yapıyormuş sanırsam bir göz atın. Sürükleyip bırakıyorsunuz ISO'yu üzerine sadece.

Son düzenleme:

UCharger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uygar
Tabii ki.

Ubuntu'ya göre daha az bug.

Ubuntu kadar bloatlı olmaması.

Ubuntu'ya göre yeni kullanıcılara daha uygun olması.

Ubuntu'ya göre daha kolay bir dağıtım olması.

Ubuntu'nun izleyici içerirken Mint'in içermemesi.

Gibi gibi daha çok fazla örnek verilebilir.

Sadece ben değil, birçok kişi bu şekilde düşünüyor.

Söylediğiniz kriterler Linux dünyasına yeni başlayan kişiler için , fakat ilerleyen zamanlarda kedini geliştirmek için daha farklı yollara başvuruyor insan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,359
Üyeler
163,481
Son üye
dokancapalot
Top Bottom