Nasıl yükleyebilirim mint'e peki?Rufus'u doğru düzgün kullanamazsınız zaten. WoeUSB kullanın.
Nasıl yükleyebilirim mint'e peki?
Sistem mi kaldırıyor. :/keşke ubuntu kursaydın
çok bir fark yok minti kaldırıyorsa onuda kaldırır ikiside 64 bit zaten.Sistem mi kaldırıyor. :/
katılmıyorum Ubuntu temelinde iş ve özlel kurumları baz alırken Mint temelinde ev kullanıcılarını baz alıyor ,daha üstün dediğiniz şey yüklü gelen programlar yada özlelleştirmeler ise ben Ubuntuyu tercih ederim İkisi de farklı çekirdek yapılarını kullanıyorlar Linux'a ilk geçenler için mint öneriliyor çünkü windowsa oldukça benzer bir yapıya sahip fakat ben mint kullandığım süre boyunca sürekli takılmalar birçok problem yaşadım yaklaşık 8 tane dağıtım deneyimlemiş biri olarak Ubuntunun bana sunduğu özellikler üzerine daha özgün bir yapı sağladı fakat mint de bunu göremedim. Söylediğiniz kendi yazma aracının başarılı bir şekilde yazamaması sorununu da hiç yaşamadım uzun süreler boyunca ubuntu kullandım ve menunum.Mint'in daha iyi bir sistem olduğunun nedenlerini yazarsanız çok memnun olurum.Ubuntu'nun kendi yazma aracı başarılı bir şekilde yazdırmıyor. Ayrıca Mint, Ubuntu'dan çok daha fazla gelişmiş bir dağıtım.
WoeUSB kullan.Arkadaşlar merhaba. USB'ye XP iso yazdırmam gerekiyor. Linux'de nasıl USB'ye Windows ISOsu yazdırırım? Wine ile rufus çalışıyor fakat USB algılamıyor çalışmadı.
Söylediğiniz kriterler Linux dünyasına yeni başlayan kişiler için , fakat ilerleyen zamanlarda kedini geliştirmek için daha farklı yollara başvuruyor insan.Tabii ki.
Ubuntu'ya göre daha az bug.
Ubuntu kadar bloatlı olmaması.
Ubuntu'ya göre yeni kullanıcılara daha uygun olması.
Ubuntu'ya göre daha kolay bir dağıtım olması.
Ubuntu'nun izleyici içerirken Mint'in içermemesi.
Gibi gibi daha çok fazla örnek verilebilir.
Sadece ben değil, birçok kişi bu şekilde düşünüyor.
8 Reasons Why Linux Mint is Better Than Ubuntu
Linux Mint is better for beginners, but why so? Here are the reasons behind it.itsfoss.com