Neler Yeni

Linux Mint'de Windows ISO yazdırma

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
1633981210551.png

Son düzenleme:

UCharger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Uygar
Bir insan kendini geliştirmek için neden Ubuntu'ya başvurmalı peki? Bunu açıklayabilir misiniz bana? Kendimi geliştirmek için sıfırdan Arch veya hiç değilse netinst kalıbı ile kurulum yapabilirim. Kendisini geliştirmek isteyen birisi zaten farklı tabanlarda dağıtımlar kullanmaya başlar.
"Farklı yollara başvuruyor " diye alıntıladığım cümlemde Ubuntu hakkında bir ithamda bulunmamıştım cümlemde de bu açıkça belirtilmiş siz ya yanlış anlıyorsunuz beni yada Minti savunmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.İlerleyen zamanda kendini geliştirmek istersem Arch,Kali ya da düşük sitemler için olan alternatifi Parrot os kullanılabilir,ben burda ne Minti kötülüyorum ne de en iyisinin Ubuntu olduğunu vurguluyorum bunu sürekli vurguluyorum YENİ BAŞLAYAN KULLANICILAR İÇİN MİNT çok güzel bir sistem ama ilerleyen zamanlarda burada kişiden kişiye değişen kullanım şekilleri ile de yontmakla birlikte daha farklı dağıtımlara başvuruyor bunu bir tek ben söylemiyorum yabancı ve Türk forumlarına bakarsanız birçok kişi benimle aynı düşünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir insan kendini geliştirmek için neden Ubuntu'ya başvurmalı peki? Bunu açıklayabilir misiniz bana? Kendimi geliştirmek için sıfırdan Arch veya hiç değilse netinst kalıbı ile kurulum yapabilirim. Kendisini geliştirmek isteyen birisi zaten farklı tabanlarda dağıtımlar kullanmaya başlar.
Burada isteyen istediği dağıtımı kullanabilir fakat ortada kesin bir işletim sistemi olmamakla birlikte aynı çekirdek yapısını kullanan birçok dağıtım mevcut bu biraz daha renkler ve zevkler konusuna kayıyor tasarım ve kullanım stiline göre değişiyor ben burada Ubuntunun Linux Mint'e göre çok daha iyi bir dağıtım olduğu fikrimi belirttim burada siz daha farklı bir dağıtımın iyi olduğunu söyleyebilirisniz bu çok normal herkes her şeyi sevecek diye bir olay söz konusu değil ben kendi fikrimi ve neden daha iyi odluğunu kendi olgularım ile izah ettim bu kadar ortada büyütecek bir şey yok iyi günler...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,392
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom