Linux kullanıyorum, windows'a döneceğim ama Linuxu açarken girdiğim bildiğimiz normal şifre olur ya telefonu açarken olan gibi, onu unuttum işte. Sıfırlama ekranını da bulamadım. Sıfırlamadan dönebilir miyim windowsa diyorum.Sorununu daha açık ifade eder misin? Şifreyi unutmanla windows 11 e dönmenin alakası nedir? Eğer çift boot kullanıyorsan Windows 11 den diğer işletim sisteminin dosyalarına müdahale edebiliyor olman lazım, o zaman fedoranın password dosyasına başka bir kullanıcıyı manuel ekleyebilirsin.
evet iso kuruyorum şuan windows 11 için. bootu flasha alıp mı kuracağım linuxu silmem falan gerekiyor mu ?Eğer en baştan kurup sıfırladıysan dönemezsin, usb bellek aracılığıyla boottan tekrar windows 11 kurman lazım
evet fakat linuxu nasıl sileceğim onu bilmiyorumEvet, formak atarak geçmeyecek misin zaten?
Normal boot ekranından flaş belleği seçip format atacaksın ekstra bi farklılığı yok şu anki sistemin linux diye merak etme. Normal Windows format ekranı karşılayacak gene.evet iso kuruyorum şuan windows 11 için. bootu flasha alıp mı kuracağım linuxu silmem falan gerekiyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet fakat linuxu nasıl sileceğim onu bilmiyorum
Flash boot aracılığı ile kurarsan zaten linux silinecektir ayrıca silmene gerek yok, sadece windows kurulumunda kurulum yapılacak diski linux un olduğu disk olarak seçeceksin.evet iso kuruyorum şuan windows 11 için. bootu flasha alıp mı kuracağım linuxu silmem falan gerekiyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet fakat linuxu nasıl sileceğim onu bilmiyorum