Neler Yeni

Linux şifremi unuttum

gatenhell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hell
Merhaba,
Fedora Linux kullanıyorum ve giriş şifremi unuttum. Windows 11'e şifreyi kaldırmadan dönebilir miyim ?

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Ömer
Sorununu daha açık ifade eder misin? Şifreyi unutmanla windows 11 e dönmenin alakası nedir? :D Eğer çift boot kullanıyorsan Windows 11 den diğer işletim sisteminin dosyalarına müdahale edebiliyor olman lazım, o zaman fedoranın password dosyasına başka bir kullanıcıyı manuel ekleyebilirsin.

gatenhell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hell
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorununu daha açık ifade eder misin? Şifreyi unutmanla windows 11 e dönmenin alakası nedir? :D Eğer çift boot kullanıyorsan Windows 11 den diğer işletim sisteminin dosyalarına müdahale edebiliyor olman lazım, o zaman fedoranın password dosyasına başka bir kullanıcıyı manuel ekleyebilirsin.
Linux kullanıyorum, windows'a döneceğim ama Linuxu açarken girdiğim bildiğimiz normal şifre olur ya telefonu açarken olan gibi, onu unuttum işte. Sıfırlama ekranını da bulamadım. Sıfırlamadan dönebilir miyim windowsa diyorum.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Ares Blackrosa
Dönersin.

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Ömer
Eğer en baştan kurup sıfırladıysan dönemezsin, usb bellek aracılığıyla boottan tekrar windows 11 kurman lazım

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Ares Blackrosa
Evet, formak atarak geçmeyecek misin zaten?

gatenhell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hell
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer en baştan kurup sıfırladıysan dönemezsin, usb bellek aracılığıyla boottan tekrar windows 11 kurman lazım
evet iso kuruyorum şuan windows 11 için. bootu flasha alıp mı kuracağım linuxu silmem falan gerekiyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, formak atarak geçmeyecek misin zaten?
evet fakat linuxu nasıl sileceğim onu bilmiyorum

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Ares Blackrosa
evet iso kuruyorum şuan windows 11 için. bootu flasha alıp mı kuracağım linuxu silmem falan gerekiyor mu ?

Normal boot ekranından flaş belleği seçip format atacaksın ekstra bi farklılığı yok şu anki sistemin linux diye merak etme. Normal Windows format ekranı karşılayacak gene.

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Ömer

Flash boot aracılığı ile kurarsan zaten linux silinecektir ayrıca silmene gerek yok, sadece windows kurulumunda kurulum yapılacak diski linux un olduğu disk olarak seçeceksin.

gatenhell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hell
Normal boot ekranından flaş belleği seçip format atacaksın ekstra bi farklılığı yok şu anki sistemin linux diye merak etme. Normal Windows format ekranı karşılayacak gene.
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,698
Üyeler
163,209
Son üye
Xiyxs
Top Bottom