Linuxa Minte Geçilir mi?

jordanmsd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
194
Selamlar. Pcm son zamanlarda çok kötü çalışıyor. Tost makinesi daha çok fps verir. Bunun windows kaynaklı olduğunu düşünüyorum (windows 10 kullanıcısıyım) ve windows bence çok hantal. Linux kullanması bayağı rahat duruyor ve güvenli de. Hem çok güzel şekilde özelleştirilebiliyor. Sizce geçmeli miyim? (geçmeyi düşünüyorum ama sizin fikirlerinizi de almak isterim)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: qcil
Windows dan Linuxe geçmek ilk zamanlar baya yorucu oluyor. Neyin nasıl yapıldığını bilmediğin için sürekli bi araştırma öğrenme içerisinde oluyorsun. Bilgisayarla arası iyi olmayan birisinin kolayca atlatabileceği bir süreç değil maalesef

Ben uğraşırım yaparım dersen öğrendikten sonra windowsa geçmek isteyeceğini sanmıyorum :)

Windows dan Linuxe geçmek ilk zamanlar baya yorucu oluyor. Neyin nasıl yapıldığını bilmediğin için sürekli bi araştırma öğrenme içerisinde oluyorsun. Bilgisayarla arası iyi olmayan birisinin kolayca atlatabileceği bir süreç değil maalesef

Ben uğraşırım yaparım dersen öğrendikten sonra windowsa geçmek isteyeceğini sanmıyorum :)
Ben böyle şeyleri yapmayı severim zaten. Sıkıntı olmaz benim için.

Ben böyle şeyleri yapmayı severim zaten. Sıkıntı olmaz benim için.
Bilgisayarındaki önemli şeylerin mutlaka yedeğini tut. Fazla kurcalayınca illaki bozuyorsun(çünkü yapamazsın diye bi kısıtlama yok :kekw: ) bozdukça sıfırdan kurabileceğin şekilde ayarla kendini
Benim ilk başlarda yaşadığım en büyük sorun buydu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,286
Üyeler
186,866
Son üye
efesttel
Geri