Linux ubuntuyu sevmedim windowsa geri dönücem yani windows kurup onu kullanıcam sonsuza kadar kısacası böyle.Tam olarak konu ne net olarak açıklamısin ?
Linux sisteme Windows kurma derken halı hazirdakk linux sistemden Windows işlemler yapmak için mi yoksa direkt işletim sistemini linuxtan windowsa çevirmek için mi ?
dd ile flash bellek yazdırmayı denedin mi ?Linux ubuntuyu sevmedim windowsa geri dönücem yani windows kurup onu kullanıcam sonsuza kadar kısacası böyle.
WoeUSB kullanmadım hocam, mümkünse linkini atar mısınızYazacaktım fakat işim çıkmıştı. WoeUSB kullandınız mı? Ayrıca hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Ek olarak forumda eskisi kadar aktif değilim. Arada Neler Yeni'ye bakıp profil fotoğrafımı falan değiştirip çıkıyorum genelde.
Teşekkür ederim şuan yapıyorum hata olursa ya da format atarsam söylerimTerminali açıp bu komutlar ile WoeUSB'yi yükleyin başta:
sudo add-apt-repository ppa:tomtomtom/woeusb
sudo apt update
sudo apt install woeusb
Sonra ise bu videoyu takip edin:
E: /var/lib/apt/lists/ dizini kilitlenemiyorTerminali açıp bu komutlar ile WoeUSB'yi yükleyin başta:
sudo add-apt-repository ppa:tomtomtom/woeusb
sudo apt update
sudo apt install woeusb
Sonra ise bu videoyu takip edin:
rm: var/lib/apt/lists/lock silinemedi: böyle bir dosya ya da dizin yoksudo rm -R /var/lib/apt/lists/lockyazıpsudo apt update; sudo apt upgrade -yyazın. Eğer olmazsa sistemi yeniden başlatıp deneyin.