Neler Yeni

Lise 2. Dönem sınavlar olacak mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abdullah Olcan Askar

Faik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faik

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

Faik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faik

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Stres yapacak kadar bir şey yok ama konuları takip etmeye çalış bu bile sınav için yeter Sınavlar Bir Tık Zor
Aga ben hiçbir konuyu bilmiyorumo.O2o.O2o.O2 Edebiyatı geçsem birde bu dönemki ortalamam 34 olsa bile geçiyorum hadi inşallah. Birde 3 dersten kalma muhabbeti doğru mu bu sene ilk defa duydum ben

Faik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faik
Aga ben hiçbir konuyu bilmiyorumo.O2o.O2o.O2 Edebiyatı geçsem birde bu dönemki ortalamam 34 olsa bile geçiyorum hadi inşallah. Birde 3 dersten kalma muhabbeti doğru mu bu sene ilk defa duydum ben
Konuları takip etmeni öneririm. Dersten kalma olayında da edebiyattan kalınca sınıfta kalıyorsun direk diye biliyorum..

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Konuları takip etmeni öneririm. Dersten kalma olayında da edebiyattan kalınca sınıfta kalıyorsun direk diye biliyorum..
Edebiyattan kalınca sadece Edebiyattan sorumlu oluyorsun birde 3 ders muhabbeti var. Eğer 3 dersten kalırsan sınıfta kalırsın diyorlar ben inanmak istemiyorum :D

Faik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faik
Edebiyattan kalınca sadece Edebiyattan sorumlu oluyorsun birde 3 ders muhabbeti var. Eğer 3 dersten kalırsan sınıfta kalırsın diyorlar ben inanmak istemiyorum :D
Bilemiyorum:geek::D

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abdullah Olcan Askar
Galiba ben büyük bir şey yemiş bulunmaktayım. Çoğu konuyu takip etmemiştim kendimi salıp, şimdi beni bir telaş kapladı. E-Okulda sınav tarihleri yok ama yakında girilir herhalde.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Ortalaması 50 veya üzerinde, zayıfı olmayan öğrenci doğrudan sınıfı geçer.

Ortalaması 50 veya üzerinde, 3 zayıfı olan öğrenci sınıfı zayıfsız geçer.

Ortalaması 50 veya üzerinde, 3 ten fazla zayıfı olan öğrenci sınıfı zayıfsız geçer.

Ortalaması 50 nin altında, 3 zayıfı olan öğrenci sınıfı sorumlu olarak geçer. Sorumluluk sınavına girmesi gerekir.

Ortalaması 50 nin altında, 3 ten fazla zayıfı olan öğrenci sınıf tekrarı yapar.

Bir öğrenci her sene 3 zayıfla sınıfı geçebilir fakat, toplamda en fazla 6 zayıfla sınıfını geçebilmektedir. Misal olarak 9. sınıfta 3 zayıfı olan, 10. sınıfta 3 zayıfla geçen öğrenci 11. sınıfta 1 zayıfı dahi olsa toplamda 6 zayıfı geçtiği için sınıfta kalır.

Challenge gibi abi bu ne bari bi skill verin

• Hahaha
Reaksiyonlar: Faik
Top Bottom