Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
Almak istediklerim 2.000 TL'yi aşınca gitmemeye karar verdim ben.
Anldaım okadar takmıycam bende sıyah kot sıyah gomlek neyaz spor ayakkabı bam bam sonuçta gorucuye gitmiyozBizde geçen tekne de yaptık herkes takım giydi ben bu şekil gittim zaten 4-5 viskiden sonra üstümdeki yelek çıkmış gömleğin 3 düğmesi açık bir şekilde dans ediyordum çok takma yani o gun herkes takımla gelirken şort+ pezsvenk gömleği giyen arkadaş vardı baya da iyiydi ortam da
Baloya kiyafet giyen varmi yha neyse bence hicbirsey olnaz gayette nornal durur ben tshirt esofman gittimArkadaşlar Cumartesi günü lise balom var coğunluk takımla geliyor ama ben takım giymeyi sevmiyorum bu güne kadarda hiç ceket bile giymedim.
Bugün gidip ceketleri sordum aklımdaki kombin de siyah kot, siyak gömlek ve gri ceket ama gidip ceketlerin fiyatını sorduğumda şok oldum bir gri ceket 520 TL bende düşündüm ceket giymesem sadece siyah kot siyah veya beyaz gömlekle gitsem çok mu kötü veya sade durur. Normalde hiç böyle şeyleri takmazdım ama bir baktım herkes ciddi ciddi hazırlanıyor şimdi onlar öyle gelirken benim böyle sade gelmem çok göze batar mı ?
Yelek giymeyi sevmiyorum yarın gidip yeni bi gömlek alıcam oyle gidicemAga çok takma rahat ol ya kafana göre takıl, ceket olmadan gömlek+yelek düşünebilirsin bi bak yarın
nebiliyim bende de yeni oldu bu kaygı bugun konustuk bizimkilerle kuaföre gidicez filan dedik dedim kendi kendime bu iş o kadar mı önemli ama şuanda eski halime geri dondum hepinize tekrardan teşekürlerBaloya kiyafet giyen varmi yha neyse bence hicbirsey olnaz gayette nornal durur ben tshirt esofman gittim
Ben de tam bilmiyorum ama arkadaşlarım öyle yapmıştı, düğün kiyafetcisi vb ya da terzi gibi yerlere sorup şansını deneyebilirsin dostum. Aynı ilde olsak verirdim sana benimkiniAaaaa bundan haberim yoktu böyle birşeyi nasıl yapabilirimki dediğim gibi hazırlık için yarın son gün
Çok teşekürler soylemen bile yetti vermiş kadar oldun dostum ama galiba gözümü karartım sade bir şekilde gidicemBen de tam bilmiyorum ama arkadaşlarım öyle yapmıştı, düğün kiyafetcisi vb ya da terzi gibi yerlere sorup şansını deneyebilirsin dostum. Aynı ilde olsak verirdim sana benimkini![]()
Alfa kuralı 1 : Baloya sade giyinip gitÇok teşekürler soylemen bile yetti vermiş kadar oldun dostum ama galiba gözümü karartım sade bir şekilde gidicem
umarım öyledirAlfa kuralı 1 : Baloya sade giyinip git![]()
Kanka boşver rahat takıl işte.Arkadaşlar Cumartesi günü lise balom var coğunluk takımla geliyor ama ben takım giymeyi sevmiyorum bu güne kadarda hiç ceket bile giymedim.
Bugün gidip ceketleri sordum aklımdaki kombin de siyah kot, siyak gömlek ve gri ceket ama gidip ceketlerin fiyatını sorduğumda şok oldum bir gri ceket 520 TL bende düşündüm ceket giymesem sadece siyah kot siyah veya beyaz gömlekle gitsem çok mu kötü veya sade durur. Normalde hiç böyle şeyleri takmazdım ama bir baktım herkes ciddi ciddi hazırlanıyor şimdi onlar öyle gelirken benim böyle sade gelmem çok göze batar mı ?