Neler Yeni

Lise balosuna sadece gömlekle gitsem çok mu kötü olur

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Almak istediklerim 2.000 TL'yi aşınca gitmemeye karar verdim ben.

bıraktım

80+ Bronze
Bizde geçen tekne de yaptık herkes takım giydi ben bu şekil gittim zaten 4-5 viskiden sonra üstümdeki yelek çıkmış gömleğin 3 düğmesi açık bir şekilde dans ediyordum çok takma yani o gun herkes takımla gelirken şort+ pezsvenk gömleği giyen arkadaş vardı baya da iyiydi ortam da

Ekler

• B71C593E-7F7A-47EA-8F66-15F55EC5178B.jpeg
    B71C593E-7F7A-47EA-8F66-15F55EC5178B.jpeg
    1.6 MB · Hit: 38
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sultan Murat Sarımehmet
Bizde geçen tekne de yaptık herkes takım giydi ben bu şekil gittim zaten 4-5 viskiden sonra üstümdeki yelek çıkmış gömleğin 3 düğmesi açık bir şekilde dans ediyordum çok takma yani o gun herkes takımla gelirken şort+ pezsvenk gömleği giyen arkadaş vardı baya da iyiydi ortam da
Anldaım okadar takmıycam bende sıyah kot sıyah gomlek neyaz spor ayakkabı bam bam sonuçta gorucuye gitmiyoz

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,726
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Aga çok takma rahat ol ya kafana göre takıl, ceket olmadan gömlek+yelek düşünebilirsin bi bak yarın

Maykıl

80+ Silver
Arkadaşlar Cumartesi günü lise balom var coğunluk takımla geliyor ama ben takım giymeyi sevmiyorum bu güne kadarda hiç ceket bile giymedim.
Bugün gidip ceketleri sordum aklımdaki kombin de siyah kot, siyak gömlek ve gri ceket ama gidip ceketlerin fiyatını sorduğumda şok oldum bir gri ceket 520 TL bende düşündüm ceket giymesem sadece siyah kot siyah veya beyaz gömlekle gitsem çok mu kötü veya sade durur. Normalde hiç böyle şeyleri takmazdım ama bir baktım herkes ciddi ciddi hazırlanıyor şimdi onlar öyle gelirken benim böyle sade gelmem çok göze batar mı ?
Baloya kiyafet giyen varmi yha neyse bence hicbirsey olnaz gayette nornal durur ben tshirt esofman gittim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sultan Murat Sarımehmet
Aga çok takma rahat ol ya kafana göre takıl, ceket olmadan gömlek+yelek düşünebilirsin bi bak yarın
Yelek giymeyi sevmiyorum yarın gidip yeni bi gömlek alıcam oyle gidicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baloya kiyafet giyen varmi yha neyse bence hicbirsey olnaz gayette nornal durur ben tshirt esofman gittim
nebiliyim bende de yeni oldu bu kaygı bugun konustuk bizimkilerle kuaföre gidicez filan dedik dedim kendi kendime bu iş o kadar mı önemli ama şuanda eski halime geri dondum hepinize tekrardan teşekürler

Kontfire

80+ Silver
Aaaaa bundan haberim yoktu böyle birşeyi nasıl yapabilirimki dediğim gibi hazırlık için yarın son gün
Ben de tam bilmiyorum ama arkadaşlarım öyle yapmıştı, düğün kiyafetcisi vb ya da terzi gibi yerlere sorup şansını deneyebilirsin dostum. Aynı ilde olsak verirdim sana benimkini :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sultan Murat Sarımehmet
Ben de tam bilmiyorum ama arkadaşlarım öyle yapmıştı, düğün kiyafetcisi vb ya da terzi gibi yerlere sorup şansını deneyebilirsin dostum. Aynı ilde olsak verirdim sana benimkini :(
Çok teşekürler soylemen bile yetti vermiş kadar oldun dostum ama galiba gözümü karartım sade bir şekilde gidicem

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Siyah pantalon siyah spor dar kesim gömlek üstün 2 düğme açık gömlek pantolonun içinde mis gibi olursun

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Cumartesi günü lise balom var coğunluk takımla geliyor ama ben takım giymeyi sevmiyorum bu güne kadarda hiç ceket bile giymedim.
Bugün gidip ceketleri sordum aklımdaki kombin de siyah kot, siyak gömlek ve gri ceket ama gidip ceketlerin fiyatını sorduğumda şok oldum bir gri ceket 520 TL bende düşündüm ceket giymesem sadece siyah kot siyah veya beyaz gömlekle gitsem çok mu kötü veya sade durur. Normalde hiç böyle şeyleri takmazdım ama bir baktım herkes ciddi ciddi hazırlanıyor şimdi onlar öyle gelirken benim böyle sade gelmem çok göze batar mı ?
Kanka boşver rahat takıl işte.
Birisi laf atarsa boşver.
Güzel bir gömlek.
Altına bir pantolon ve ona uyan bir ayakkabı veya ayakkabını gömleğine uydurursun mis gibi gidersin :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sultan Murat Sarımehmet
eyw arkdaşlar hepinize tekrardan teşekürler zamanınızı ayırrıp bana fikir ve cesaret verdiniz çok teşekjürler

Top Bottom