Lise Erasmus Sınavı ?

Avrupa ile ortak bir proje. Her devletin vereceği para vs. belli. Kimse öğrencisinin küçük düşürmez merak etme.
Avrupa ile ortak olduğunu biliyorum , öğrenciyi küçük düşürme konusunda yurtdışında düşürüp düşürmediğini ben bilemem ama yurtiçinde Üniversite mezunu binlerce işşiz ne kadar düşürüp düşürmediğini gösteriyor hükümetin :) Devlet ile hükümet ayrımı yapamıyorsan lütfen cevap yazma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hırvatistan,Slovenya ve 1 ülke daha vardı ama unuttum
Slovenya en gelişmişleri

Avrupa ile ortak olduğunu biliyorum , öğrenciyi küçük düşürme konusunda yurtdışında düşürüp düşürmediğini ben bilemem ama yurtiçinde Üniversite mezunu binlerce işşiz ne kadar düşürüp düşürmediğini gösteriyor hükümetin :) Devlet ile hükümet ayrımı yapamıyorsan lütfen cevap yazma

Slovenya en gelişmişleri
Slovakya mıydı yoksa?

Üniversite mezunu binlerce işşiz ne kadar düşürüp düşürmediğini gösteriyor hükümetin :) Devlet ile hükümet ayrımı yapamıyorsan lütfen cevap yazma
Üniversite mezunu binlerce kişi de kendini geliştirseydi. Benim neden gördüklerim iş sahibi? İTÜ mezunu çoğu ve işi var. Alt üni. lerden mezun olanlarında kendini geliştireni iş buluyor, olduğu yerde duranı bulamıyor.

Slovenya en gelişmişleri

Slovakya mıydı yoksa?
Kaleci olan oblak nereliyse orası en gelişmişleri öyle diyeyim (Yugoslavya ülkeleri arasında)

Hocam ben gidenleri duydum part time çalışıyorlar neden yetiyorsa çalışıyorlar ne kadar veriyor ki
Hocam deneyim için yurtdışında bir süre eğitim görüyorlar. Çalışmak için değil.

Üniversite mezunu binlerce kişi de kendini geliştirseydi. Benim neden gördüklerim iş sahibi? İTÜ mezunu çoğu ve işi var. Alt üni. lerden mezun olanlarında kendini geliştireni iş buluyor, olduğu yerde duranı bulamıyor.
Hocam herkes İTÜ ye gidemez ki bir de herkes kendini geliştirme bu sefer ekstra özellikler arayacaklar

Hocam herkes İTÜ ye gidemez ki bir de herkes kendini geliştirme bu sefer ekstra özellikler arayacaklar
Evet öyle hocam sektör ekstra özellik istiyor. Geçen TUSAŞ'ın genel müdürü geldi, iş seçim kriterlerindi anlatırken şöyle bir cümle kurdu:
Herkes birbiriyle aynı. Biz geldiğinde ekstra özellik arıyoruz. Ayrıca okul notlarına vs. bakıyoruz çünkü kendisine verilen görevi yapa bizim görevlerimizi de başarır.
Buna benzer bir cümle.
Örneğin Teknofest, Tübitak yarışmalarındaki ödüller iş alımında etki ediyor; kendini geliştirmen iş alanında etki ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,938
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri