Neler Yeni

Lise için en iyi ders kanalları

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Lise 11 e gidiyorum ve 10 gün sonra sınavlar başlıyor.Maalesef online derslerden bir verimlilik alamadım forumda çalışkan arkadaş vardır umarım :D
Benim öğrenmek istediğim şu bir dersi bu bütün kanallar arasında hangisinin daha iyi anlattığını öğrenmek.
Örn:Matematiği tonguç iyi anlatırken biyolojiyi hocalara geldik iyi anlatıyor
Böyle dersine göre hangi kanalları izlemem daha iyi olucaktır?
(umarım anlatabilmişimdir)

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Matematiği en iyi anlatan tartışmasız MATMATİĞİN GÜLER YÜZÜ'dür.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

yusuf34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
EMRE ERKMEN
Matematiği en iyi anlatan tartışmasız MATMATİĞİN GÜLER YÜZÜ'dür.
alakası yok kardeşim sırf nah yaparsın videosu ile popüler oldu diye seviliyor. temeli olanlara göre anlatıyor. 20 yaşındayım DGSye hazırlanıyorum lisede de çok video izledim çok kanal gördüm ama cidden o adam temelden girenler için değil. zaten konuyu az çok bilen temeli olanlar için anlatıyor konuları. ben DGSye Gerçel Matematik kanalından hazırlanıyorum sizlere de tavsiye ederim. bütün konuları sıfırdan ve en ince detayına kadar anlatarak ilerliyor.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
alakası yok kardeşim sırf nah yaparsın videosu ile popüler oldu diye seviliyor. temeli olanlara göre anlatıyor. 20 yaşındayım DGSye hazırlanıyorum lisede de çok video izledim çok kanal gördüm ama cidden o adam temelden girenler için değil. zaten konuyu az çok bilen temeli olanlar için anlatıyor konuları. ben DGSye Gerçel Matematik kanalından hazırlanıyorum sizlere de tavsiye ederim. bütün konuları sıfırdan ve en ince detayına kadar anlatarak ilerliyor.
Öncelikle bu adamı çok önceden beri tanıyorum ki hatta eskiden bizim okulda hocaydı.
(Şanlıurfada yaşıyorum.)
Ve de adam temeli olanlar için anlatıyor diye başarısız veya kötü mü oluyor peki?
Konuyu açan arkadaşımız temelsiz o.duğunu da belirtmemiş.
Mesela 1 hafta anlayamadığım binom konusunu adamın 10 dakikalık videosuyla anladım her şeyini.
Adam işin gayet düzgün yapıyor, 4-5 yıl önce YGS'deki bir soruyu iptal etmişliği bile var.

Hadi eywallah.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Matematik-İlyas Güneş
Fizik-Fizikle barış
Kimya-Görkem şahin
Geometri-Kenan Kara
Türkçe-Rüştü Hoca

SnTR

80+