Neler Yeni

Çözüldü✓ Lise ogrencisiyim laptopa ihtiyacim var

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
bence güzel seçenek hocam ekran kartlı premium cihaz arayanlar için bütçe az ve performans da önemli ise haklısınız tabikide 7840hs 4060 lı laptoplar bu fiyat bandı için en iyileri
performans öncelik değilse alabilirsiniz attığınız modeli. Ama OMEN hem daha performans lı hem kasa olarak gayet iyi. İkisinin ortası biraz.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn
Ben lise 2.sinif öğrencisiyim gerek yks gerek ondan sonrasında etkili olucak Bi bilgisayara ihtiyacım var tercihim laptoptan yana çünkü çok hareketli yaşayan birisiyim.oyun açısından fazla bir hizmete ihtiyacım yok genel olarak lol vs oynuyorum 35-40k civarına beni uzun süre götürecek bir laptopa ihtiyacım var tavsiyelere açığım

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
fiyatına göre çok iyi bir laptop
Çok sevdiğim bir cihaz. Bütçe 40k ya çıkmadan alınabilecek en iyi cihaz bence.
Hocam daha dün sipariş verdim elime geçmedi bile, fiyatı biraz fazla olduğu için biraz içim yanıyordu açıkçası. 29 30K civarına 4050li bir laptop yerine B1L0 modun önerisiyle bütçeyi zorlayıp bunu aldım. O kadar iyi mi gerçekten fiyatına göre.
Bilo harbi on numara mod asıgız maalesef... o.O2

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İkisini de alma berbat markalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para israfı
Değil. Kullanım alanı göre. Oyun için olabilir ama diğer işler için gayet kullanışlı.

Emsal

80+ Silver
Hocam daha dün sipariş verdim elime geçmedi bile, fiyatı biraz fazla olduğu için biraz içim yanıyordu açıkçası. 29 30K civarına 4050li bir laptop yerine B1L0 modun önerisiyle bütçeyi zorlayıp bunu aldım. O kadar iyi mi gerçekten fiyatına göre.
Hocam bilo hocaya bu arkadaş için tavsiye istersen zannımca nitro 16 demeyebilir çünkü arkadaş en performanslı laptop diye bir isteği yok matebook bile olabilir

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Görkem çetinkaya
Değil. Kullanım alanı göre. Oyun için olabilir ama diğer işler için gayet kullanışlı.
Kullanim alanı değil dostum arkadaş lisede okuyormuş ekstrem bir sey yapmicam yani.Bu yüzden de gereksiz ve alınması mantıklı değil

Bende acer var dostum nitro 5 gayet iyi ama tek sıkıntısı AAA oyunlarda fan sesi fazla çıkıyor

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Hocam bilo hocaya bu arkadaş için tavsiye istersen zannımca nitro 16 demeyebilir çünkü arkadaş en performanslı laptop diye bir isteği yok matebook bile olabilir
Konudan bağımsız sordum hocam

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kullanim alanı değil dostum arkadaş lisede okuyormuş ekstrem bir sey yapmicam yani.Bu yüzden de gereksiz ve alınması mantıklı değil

Bende acer var dostum nitro 5 gayet iyi ama tek sıkıntısı AAA oyunlarda fan sesi fazla çıkıyor
Knk ona bakalırsa rtx3060 veya rtx4000 seris de gereksiz? League of Legends oynayacak sonuçta

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

Bu nasıl sence hocam ben arkadaş için bakarken ilk defa gördüm işlemci biraz düşük ancak zaten asıl amaç oyun değilse gayet yeterli olur , omen dan vs daha premium bana kalırsa
Hocam 5 dk sonra indirime giriyor kaçırmayın tam istediğiniz gibi. Aynı fiyata daha iyi model gibi. Birazdan açıklancak

Ekler

• Screenshot_20240209_215323_Bing.jpg
    Screenshot_20240209_215323_Bing.jpg
    1.1 MB · Hit: 27

EMGRANDO

80+ Bronze
Parasını kuruşuna kadar hak eden bir cihaz 40k civarına bir şey alacak olsam bunu alırdım, hayırlı olsun sana da güzel günlerde kullanırsın inşallah.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri

Emsal

80+ Silver
Hocam 5 dk sonra indirime giriyor kaçırmayın tam istediğiniz gibi. Aynı fiyata daha iyi model gibi. Birazdan açıklancak
Hocam ben konuyu açacak arkadaş için dedim bakalım kaça düşcek
Çok iyi tevafuk etti :)

40k oldu hem de 3070ti çok iyi fırsat

Son düzenleme:

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,201
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Hocam ben konuyu açacak arkadaş için dedim bakalım kaça düşcek