82 ediyor toplamı 2ye bolunce 41 edıyor hayır kalıyorsun dersten 4 tane dersten kalmışsan kalıyorsun3 zayıf kesin var. ama bir ders var biyoloji ikinci dönem ortalaması 50 1.dönem 32 geçermiyim?
hayır her dersten ayrı 1. donemki ders ortalaman ıle 2. sını topla mat örnegın 1. donem 30 2. donem 80 toplayıp 2 ye bol 50den yuksekse desrten gecmıssın 4 dersten kalmıssan sınıfta kalmıssın her ders ıcın yap
Sınıf ortalaması için geçerlimi?82 ediyor toplamı 2ye bolunce 41 edıyor hayır kalıyorsun dersten 4 tane dersten kalmışsan kalıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
x= 1. donem y=2. donem x+y=>50 ise dersten gecıyorsun x+y=<50 ise kalıyorsun
Her ders için değil hocam o sadece ana dersler için geçerli meslek lisesi vs. değilse sadece edebiyat ana ders olarak geçiyor edebiyattan kalmadan sınıfı geçersen seneye sınava falan girmezsin.Her iki dönemin ortalaması 50 üzerindeyse geçiyorsun ama 10. Sınıfta kaldığın derslerin hepsinin sınavına girmen gerekiyor ben böyle hatırlıyorum bazı arkadaşlarım 6-7 tane sınava girmişti böylem
Sınıf ortalamasından bahsediyorsun değilmiHer iki dönemin ortalaması 50 üzerindeyse geçiyorsun ama 10. Sınıfta kaldığın derslerin hepsinin sınavına girmen gerekiyor ben böyle hatırlıyorum bazı arkadaşlarım 6-7 tane sınava girmişti böyle.
Meslek lisesiyimHer ders için değil hocam o sadece ana dersler için geçerli meslek lisesi vs. değilse sadece edebiyat ana ders olarak geçiyor edebiyattan kalmadan sınıfı geçersen seneye sınava falan girmezsin.
Diğer ana dersin neyse ondan ve edebiyattan kalıp sınıfı geçersen seneye tekrar sınavını vermen gerekir birde 3 dersten fazla kalma yoksa geçemezsin.Sınıf ortalamasından bahsediyorsun değilmi
Meslek lisesiyim
Bu Cuma karne almadınız mı? Almadıysanız e-okula girin ve oradan e-karneye bakın. Sınıfta kalıp kalmadığınızı öğrenmiş olursunuz o zaman.Sınıf ortalamasından bahsediyorsun değilmi
Meslek lisesiyim