Lise Sınıfta Kalma Durumu

Bay Çene

80+
Reaksiyon skoru
6
Selamlar.Bildiğiniz üzere 2 yıl pandemiden dolayı doğru dürüst bir eğitim göremedik.Ben 9.sınıfım ve bu 2 yıl yüzünden sayısal dersleri toparlayamadım.Bundan dolayı genel ortalamam 50 nin üstünde olsa bile 4 zayıf dersim var.İnternette araştırdım fakat tam olarak anlayamadım ondan dolayı buraya yazma kararı aldım.Sınıfta kalır mıyım?

50 üstündeyse geçersiniz. Sorumlu derslerden kaldıysanız seneye tekrar o dersleri vermeniz gerekiyor.

Kalsan bile bütünleme var yani sene sonunda bir daha sınav yapıyorlar dersleri kurtarabilmen için ona girer ordan geçersin

Bilgilendirme:Nuri Erbak Anadolu Lisesine gidiyorum.Liseye göre fark ediyorsa diye söyliyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu forumda olan bi konuda "doğrudan sınıfı geçemeyen öğrencilerden diye başlıyor yani ortalaması 50 altı olanlar için bu madde.Ortalama 50 altındaysa ve 3 den fazla zayıf varsa sınıf tekrarı diyor ancak 3 veya 3'den azsa sorumlu olarak üst sınıfa geçiliyor"böyle bir yazı gördüm.Bazı kişiler 3 ten fazlaysa kalırsın diyor bazı kişiler 4 veya 5 zayıfın olsun ortalaman 50 nin üstündeyse geçersin diyor.Tam olarak anlayamadım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,969
Üyeler
173,910
Son üye
elifnazsonmez
Geri