Neler Yeni

9. Sınıf 1 zayıfla teşekkür alınır mı?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Merhaba arkadaşlar biz kasım ayında sınavları olmuştuk matematiğe çok çalıştım iyi de geçmişti ama maalesef 30 aldım derslere girmeme rağmen sözlüye 35 girmişti işsiz gibi 1 puan 1 puan düşüre düşüre 31 oldu toplam ortalamam 67.4 matematik dışında zayıfım yok diğer performanslar ve sözlüler girilince teşekkür alacağım ama matematiğin zayıf olması durumunda teşekkür alamaz mıyım? Geçen yıl toplam ortalamam 98 ken 9. sınıfta çok düştü hayatımda hiç 95 ten düşük karne getirmedim ve hiç çalışmıyordum bu yıl çalıştımda ama neden böyle oldu anlamadım hayatımda hep takdir almama rağmen zaten pandemiden dolayı üstün başarı belgesi de alamadım anlayacağınız online eğitim bana asla ve asla yaramadı sorumu cevaplarsanız sevinirim zayıf olanları geçirmem için verilen ödevi ve ders içinde soracağım soruyu yapmanız gerekiyor dedi hoca ödev 150 sayfa ve 2 gün süre var sizce yapmaya değer mi yoksa bu yıl böyle olacak mecburen deyip ikinci dönem ya da 10. sınıfta daha mı sıkı çalışayım?
50'den düşük 1 dersin varsa belge alamazsın.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
bu yıl 2 belge aldım hiç bir sıkıntı yok sorun düzeldi zaten hep takdir getirmiştim bir şey demediler sonuçta 2 belge var.
Öyle ailemi olur allah aşkına liseye kadar hep takdir getirdim 9a geçince 56 ortalama ile geçtim bir şey demediler bu kadar sıkan bir ailede yaşanmaz bu arada allah kurtarsın

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
9.sınıfta son gün arkadaşlarla geziyoduk montumun iç cebine koymuştum gezerken düşürmüşüm 😅
Ben aldığım belgeyi 4'e katlayıp cebe koyuyordum. Eve gelince çekmeceye atıyordum sonsuza dek terk ediyordum :D

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
Merhaba arkadaşlar biz kasım ayında sınavları olmuştuk matematiğe çok çalıştım iyi de geçmişti ama maalesef 30 aldım derslere girmeme rağmen sözlüye 35 girmişti işsiz gibi 1 puan 1 puan düşüre düşüre 31 oldu toplam ortalamam 67.4 matematik dışında zayıfım yok diğer performanslar ve sözlüler girilince teşekkür alacağım ama matematiğin zayıf olması durumunda teşekkür alamaz mıyım? Geçen yıl toplam ortalamam 98 ken 9. sınıfta çok düştü hayatımda hiç 95 ten düşük karne getirmedim ve hiç çalışmıyordum bu yıl çalıştımda ama neden böyle oldu anlamadım hayatımda hep takdir almama rağmen zaten pandemiden dolayı üstün başarı belgesi de alamadım anlayacağınız online eğitim bana asla ve asla yaramadı sorumu cevaplarsanız sevinirim zayıf olanları geçirmem için verilen ödevi ve ders içinde soracağım soruyu yapmanız gerekiyor dedi hoca ödev 150 sayfa ve 2 gün süre var sizce yapmaya değer mi yoksa bu yıl böyle olacak mecburen deyip ikinci dönem ya da 10. sınıfta daha mı sıkı çalışayım?
eğer herhangi bir dersden kalırsan ortalaman 70 olsada belge alamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom