Neler Yeni

Lise Sorumluluk Sınavı

Mert Uzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Mert Uzel
beyler ben simdi 10. sinifa gectim 9. sinifta iki üc dersten kaldim ortalamalari 40 küsür civarında sorumluluk sinavi muhabbeti oldu 9. sinif donem ortalamasi 60 küsürlerde ben simdi napicam 12 den mezun olamicak miyim sabahtan beri icimde bi g*t korkusu var bu yuzden biri aciklik getirirse sevinirim bu arada her yil okulun ilk gununden itibaren sorumluluk sinav donemi oluyor mu her sinif ve ders icin bu sene giremedim ya mesela 11 de okul baslangıcında 9. sinif icin girebilecek miyim
Bak şimdi geçen sene eğer edebiyattan geçersen diğer derslerden herhangi birinden kalman etkilemiyordu. Yani atıyorum kimyadan kaldın ama edebiyattan geçtin bir sıkıntı olmuyordu.

E okulda sorumlu dersler bölümü vardı oradan sorunlu kaldığın derslere bakabilirsin eğer var ise zaten okul, şu tarihte şu zamanda sorumluluk sınavı olacaktır der girersin 50 üstü alman gerek

Ama bu sene kalmamaya dikkat edin. Sistem değişti şuan ki sistem hakkında pek bir bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan Demir
Bak şimdi geçen sene eğer edebiyattan geçersen diğer derslerden herhangi birinden kalman etkilemiyordu. Yani atıyorum kimyadan kaldın ama edebiyattan geçtin bir sıkıntı olmuyordu.

E okulda sorumlu dersler bölümü vardı oradan sorunlu kaldığın derslere bakabilirsin eğer var ise zaten okul, şu tarihte şu zamanda sorumluluk sınavı olacaktır der girersin 50 üstü alman gerek

Ama bu sene kalmamaya dikkat edin. Sistem değişti şuan ki sistem hakkında pek bir bilgim yok
1694834271747.png

sadece bu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

e okuldan sorumlu sınavın var mı diye bak dersten kalmayla sorumlu olmuyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan Demir
Sadece edebiyattan sorumlu geçmissin okulun paylaşmıştır sorumluluk sınavı tarihlerini ordan öğrenirsin ne zaman nerede gireceğini
haberin olsun 2 dönemin konuları 1 sınavda iyi çalış
turk dili ve edebiyatı-9-yarım yıl yazıyor o mu

Top Bottom