Neler Yeni

Lise yurt dışı ile alakalı.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Hangi ayında bir de orda etkinlikler oluyor mu ve arkadaşımla beraber gideceğim için onla beraber takılabiliyor muyum?
Kim ile takılmak istersen onla takılırsın o sana kalmış orada sosyalleşmek senin elinde olan bir şey.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Zorla yapılan bir etkinlik var mı? Bir de genelde büyük şehirlere gidiliyor di mi?
İlla büyük şehirlere gidilecek diye bir şey yok. Belki bir köy kasabasına bile gidebilirsiniz. Örneğin İspanya'da Sevilla taraflarında bir köy okulu vardı anlaşma o okul ile yapılmış bizimkiler oraya gitmişti. Etkinliklere katılmak zorunda mıyım diye bir soru saçma o kadar gidiyorsun bir zahmet katıl bunu zorunluluk diye görme. Etkinlik yapıyorlarsa katılmak zorundasın.

3.George

80+ Bronze
İlla büyük şehirlere gidilecek diye bir şey yok. Belki bir köy kasabasına bile gidebilirsiniz. Örneğin İspanya'da Sevilla taraflarında bir köy okulu vardı anlaşma o okul ile yapılmış bizimkiler oraya gitmişti. Etkinliklere katılmak zorunda mıyım diye bir soru saçma o kadar gidiyorsun bir zahmet katıl bunu zorunluluk diye görme. Etkinlik yapıyorlarsa katılmak zorundasın.
Yok tabii ki katılırım o manada demedim. Ailelerde kalma olayı yok di mi?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Yok tabii ki katılırım o manada demedim. Ailelerde kalma olayı yok di mi?
Koronadan önce vardı ama artık öyle şeyler yok sanırım.Bizim okuldan giden herkes otelde kalmıştı. Birkaç okul daha tanıyorum onlarda otelde konaklamıştı. Belki korona bitti diye tekrar getirmiş olabilirler.

3.George

80+ Bronze
Koronadan önce vardı ama artık öyle şeyler yok sanırım.Bizim okuldan giden herkes otelde kalmıştı. Birkaç okul daha tanıyorum onlarda otelde konaklamıştı. Belki korona bitti diye tekrar getirmiş olabilirler.
Soracağım.

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn
İngilizce öğretmenimle kouşuyordum. Bir anda yurt dışı konusu açıldı. Bizim okul her sene yurt dışına öğrenci gönderiyor ve geri getiriyor. Hocayla konuşurken yeterli nitelikleri karşılıyorsun, seni götürürüm, sen onu sorun etme dedi. Beni şimdi yurt dışına mı götürecek? Kesin konuşmuş gibi de gelmedi.
Erasmustan bahsediyorsa devlet gidiş dönüş barınma ve yemek ihtiyacını karşılıyor kalanlar sana ait

Top Bottom