Neler Yeni

Lise yurt dışı ile alakalı.

3.George

80+ Bronze
İngilizce öğretmenimle kouşuyordum. Bir anda yurt dışı konusu açıldı. Bizim okul her sene yurt dışına öğrenci gönderiyor ve geri getiriyor. Hocayla konuşurken yeterli nitelikleri karşılıyorsun, seni götürürüm, sen onu sorun etme dedi. Beni şimdi yurt dışına mı götürecek? Kesin konuşmuş gibi de gelmedi.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,996
İsim
Lokman Doğan
Masrafları kim karşılıyor ? Okul mu yoksa öğrencinin ailesi mi
Öğrencinin ailesidir bence maddi durumunuz varsa götürebilir

federalper

80+ Silver
Ücreti sen ödüyorsun büyük ihtimalle eğer ücreti sen ödeyeceksen ben bile gönderirim seni bir sürü exchange programı var ama çok pahalı.

Scofied69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
scofied61
İngilizce öğretmenimle kouşuyordum. Bir anda yurt dışı konusu açıldı. Bizim okul her sene yurt dışına öğrenci gönderiyor ve geri getiriyor. Hocayla konuşurken yeterli nitelikleri karşılıyorsun, seni götürürüm, sen onu sorun etme dedi. Beni şimdi yurt dışına mı götürecek? Kesin konuşmuş gibi de gelmedi.
Masraflar sıkıntı, keşke bizim okulda da aynı şekil öğrenci yollasa. Ama meslek lisesinden beter :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
erasmus+ ise eğer bizim okulda da vardı 1 hafta gidiyorsun orada bir ailede kalıyorsun

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
erasmus+ ise eğer bizim okulda da vardı 1 hafta gidiyorsun orada bir ailede kalıyorsun
Bir ailede mi kalıyoruz? bize öyle bir şey denmedi. baya gezip orda ki okullarda etkinlik yapıp gezip geliyorlardı. otelde falan kalıyorlardı. masraflarda okuldan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ücreti sen ödüyorsun büyük ihtimalle eğer ücreti sen ödeyeceksen ben bile gönderirim seni bir sürü exchange programı var ama çok pahalı.
hayır okul.

kırmızışarapp

80+ Silver
Ne okuyorsun ? Bizde ingilizcesi iyi olanları alıyorlar direk. 1 hafta gidip geliyorlar.

3.George

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne okuyorsun ? Bizde ingilizcesi iyi olanları alıyorlar direk. 1 hafta gidip geliyorlar.
Şu an ne sözel ne sayısal. Bizde de o konuştuğum hoca karar veriyormuş. 1 hafta sürdüğünü bende biliyorum ama bir ailede kalınılıyor denmedi bizde. Otelde kalıyouz dediler. Gitmek çok istiyorum ama kesin mi dedi emin değilim.

federalper

80+ Silver
Şu an ne sözel ne sayısal. Bizde de o konuştuğum hoca karar veriyormuş. 1 hafta sürdüğünü bende biliyorum ama bir ailede kalınılıyor denmedi bizde. Otelde kalıyouz dediler. Gitmek çok istiyorum ama kesin mi dedi emin değilim.
Ailede kalmıyorsanız onun ücretsiz olması imkansız dostum

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Ben yakınlarda yaptım. Erasmus+ programı ile sadece orada harcayacağın parayı sen veriyorsun yemek vs. 150-200 euro yeterli oluyor. Ben 150 euro gidip 80 euro harcamıştım çoğunlukla alkole.

Ücretsiz avrupa birliği karşılıyor.

federalper

80+ Silver
Ben yakınlarda yaptım. Erasmus+ programı ile sadece orada harcayacağın parayı sen veriyorsun yemek vs. 150-200 euro yeterli oluyor. Ben 150 euro gidip 80 euro harcamıştım çoğunlukla alkole.

Ücretsiz avrupa birliği karşılıyor.
Hocam arkadaş lise de erasmus yapmıyor. Lisede exchangeler çok pahalı ve paralı olur. Erasmus ile alakalı konşmuyoruz zaten

3.George

80+ Bronze
Ciddiyim hatta hoca yoksul öğrencileri de götürüyoruz demişti. Aile de falan kalınmıyor. Oraya gidip geziyorlar ve bazı etkinliklere katılıyorlarmış detayları bilmiyorum.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Hocam arkadaş lise de erasmus yapmıyor. Lisede exchangeler çok pahalı ve paralı olur. Erasmus ile alakalı konşmuyoruz zaten
Dostum bende lisede erasmus yaptım. Lisede yapıyorlar 1 hafta sürüyor.

Bahsettikleri program lisede erasmus.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom