Neler Yeni

Lise yurt dışı ile alakalı.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
bana açıklayabilir misin? Çok sorum var da.
Okuldan genelde 7 tane öğrenci seçiyorlar, pasaport,konaklama,öğünlerin çoğunu program karşılıyor. Oraya gidip kısacası gezip tozuyorsunuz,sosyalleşiyorsunuz. Birçok ülkeden öğrenci geliyor hep beraber takılıyorsunuz.

3.George

80+ Bronze
Okuldan genelde 7 tane öğrenci seçiyorlar, pasaport,konaklama,öğünlerin çoğunu program karşılıyor. Oraya gidip kısacası gezip tozuyorsunuz,sosyalleşiyorsunuz. Birçok ülkeden öğrenci geliyor hep beraber takılıyorsunuz.
7 mi? Hoca sadece bizim sınıftan 4-5 kişi saydı. Okuldan okula değişiyor herhalde. Bizde her sene 15-20 öğrenci gidiyor nerdeyse. Yaş sınırı var mı Bir de çok etkinlik oluyor mu? İlla hep konuşmamız mı lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi disordun var mı bana bu olayı orda detaylı anlatabilir misin?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
7 mi? Hoca sadece bizim sınıftan 4-5 kişi saydı. Okuldan okula değişiyor herhalde. Bizde her sene 15-20 öğrenci gidiyor nerdeyse. Yaş sınırı var mı Bir de çok etkinlik oluyor mu? İlla hep konuşmamız mı lazım?

Tek seferde o kadar gidiyor diye biliyorum kanka. Bizde 1 senede 28 kişi kişi götürmüşlerdi.

Sürekli etkinlik içerisindesin zaten. Kişilerle iletişim kurman gerekiyor. Benim ingilizcem yeterli seviyede olduğu için gayet kolay iletişim kurabilmiştim. Veda partisi vs. olmuştu bizde okuldan okula değişiyor ama alkollü falandı bizim ki.

3.George

80+ Bronze
Tek seferde o kadar gidiyor diye biliyorum kanka. Bizde 1 senede 28 kişi kişi götürmüşlerdi.

Sürekli etkinlik içerisindesin zaten. Kişilerle iletişim kurman gerekiyor. Benim ingilizcem yeterli seviyede olduğu için gayet kolay iletişim kurabilmiştim. Veda partisi vs. olmuştu bizde okuldan okula değişiyor ama alkollü falandı bizim ki.
Senede kaç defa gidip geliyorlar ki? Hangi zamanlar bide

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Senede kaç defa gidip geliyorlar ki? Hangi zamanlar bide
Zamanları değişiyor ama genelde 1 hafta sürüyor kısa bir tatil gibi düşün. Uzun değişim programları üniversitelerde oluyor.

3.George

80+ Bronze
Zamanları değişiyor ama genelde 1 hafta sürüyor kısa bir tatil gibi düşün. Uzun değişim programları üniversitelerde oluyor.
1 hafta sürdüğünü biliyorumda 1. dönem de gerçekleşir mi?

Bir de zor mu? Benim ingilizcem aşırı iyi değil ama hoca bunu söyledi şaşırdım.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
Bir ailede mi kalıyoruz? bize öyle bir şey denmedi. baya gezip orda ki okullarda etkinlik yapıp gezip geliyorlardı. otelde falan kalıyorlardı. masraflarda okuldan.

hayır okul.
bizde ülkeye göre aileydi bir tek itlayada otelde kalınıyordu ğlkeye göre değişiyor olabilir belki pandemiden sonra şartları değiştirmiş olabilirler, okul gezisi felan zaten oluyor

3.George

80+ Bronze
bizde ülkeye göre aileydi bir tek itlayada otelde kalınıyordu ğlkeye göre değişiyor olabilir belki pandemiden sonra şartları değiştirmiş olabilirler, okul gezisi felan zaten oluyor
Bizde hiç öyle olduğundan bahesdilmedi. Gidiyoruz ve ayarlanınan otelde kalıyoruz. Pandemiden öncede öyleydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom