Neler Yeni

Lisede 19bin TL'ye PC almak mantıklı mı? sonra mı almalıyım?

RONUT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit
Bütçe
19000
Arkadaşlar hafta sonu hariç günce 1.5 - 2 saat oynıyabiliceğim sadece + olarak 1 - 2 saat yazılım yapıcam sizce 19 bin tl vermek mantıklı olur mu? (NOT: Sayısal Seçmeyi Düşünüyorum)

mfimmel

80+ Silver
Arkadaşlar hafta sonu hariç günce 1.5 - 2 saat oynıyabiliceğim sadece + olarak 1 - 2 saat yazılım yapıcam sizce 19 bin TL vermek mantıklı olur mu? (NOT: Sayısal Seçmeyi Düşünüyorum)
Alacağın sistemide atarsan ona göre de yorum yapalım. Mantıklı mı mantıksız mı diye? 19K 1-2 saat oynamak için fazla geldi bana.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bence alınır ama en fiyat performans sistemi al ki üniversiteye gelince satarken aldığın fiyatın çok altına koymazsın.

RONUT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alınır ama en fiyat performans sistemi al ki üniversiteye gelince satarken aldığın fiyatın çok altına koymazsın.
RX 6700XT
İ5 12700F
B610
16 GB RAM
600W KASA
Corsair kasa

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Günde 1-2 saat için sadece kasaya bu kadar para vermek mantıklı değil

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Konu başlığı anlamsız dostum.Lise 2 de 19 Bin TL diye bir içerik olamaz.1-2 saat için 19 K senin 1-2 saati nasil geçireceğinle alakalı bir şey. Yoksa git 2. el 5 K lik bir PC al onla da 1-2 saat geçirirsin ama ne ile geçirdiğine ne tarz dan zevk aldığına bağlı. Sen 1-2 saat içerisinde ne yapacaksın. Az uz oyun oynasam yeter çok da önemli değil diyorsan evet fazla.Ama doruklarda yaşayacağım her istediğimi anında indirir oynarım keyfime bakarım diyorsan 19K yeterli bir para hatta fazla bile

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar hafta sonu hariç günce 1.5 - 2 saat oynıyabiliceğim sadece + olarak 1 - 2 saat yazılım yapıcam sizce 19 bin TL vermek mantıklı olur mu? (NOT: Sayısal Seçmeyi Düşünüyorum)
hocam sana bağlı paran çoksa al geç paran yoksa değmez daha uygun şeylere bak, kendi paransa kendin karar vermen lazım ailenin parasıysa ailenle karar vermen lazım

QRuder

80+ Silver
yerinde olsam lise 2 de pc almam düşük alıyım dersen daha iyisin isticeksin bu süre zarfında daha cok oynamak isticeksin, kendini zorlamana gerek yok aklın pc ye gitmesin ben kendimden örnek veriyorum bende 1gb ram vardı lise 1 de eski bi 512mb ekran kartı var amd ,sonra r7 240 aldım lise 1 sonunda bide intel q9400 aldım ets2 felan oynatıyodu keşke oynatmasaydı hatta hiç almasaydım dedim sonrasında. Bence hiç pc alma.

RONUT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit
Konu başlığı anlamsız dostum.Lise 2 de 19 Bin TL diye bir içerik olamaz.1-2 saat için 19 K senin 1-2 saati nasil geçireceğinle alakalı bir şey. Yoksa git 2. el 5 K lik bir PC al onla da 1-2 saat geçirirsin ama ne ile geçirdiğine ne tarz dan zevk aldığına bağlı. Sen 1-2 saat içerisinde ne yapacaksın. Az uz oyun oynasam yeter çok da önemli değil diyorsan evet fazla.Ama doruklarda yaşayacağım her istediğimi anında indirir oynarım keyfime bakarım diyorsan 19K yeterli bir para hatta fazla bile
CS:GO Valorant oynarım birde bir kaç tane basit oyun forzo horizon gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yerinde olsam lise 2 de pc almam düşük alıyım dersen daha iyisin isticeksin bu süre zarfında daha cok oynamak isticeksin, kendini zorlamana gerek yok aklın pc ye gitmesin ben kendimden örnek veriyorum bende 1gb ram vardı lise 1 de eski bi 512mb ekran kartı var amd ,sonra r7 240 aldım lise 1 sonunda bide intel q9400 aldım ets2 felan oynatıyodu keşke oynatmasaydı hatta hiç almasaydım dedim sonrasında. Bence hiç pc alma.
Yazılım la uğraştığım için en kötü ihtimalle yeni laptop alıcam şuanki laptop biraz kötü

Eğer laptop veya daha ucuz bir sistem alırsam yanına 3D yazıcı almayı planlıyorum

hocam sana bağlı paran çoksa al geç paran yoksa değmez daha uygun şeylere bak, kendi paransa kendin karar vermen lazım ailenin parasıysa ailenle karar vermen lazım
ailemin parası ama sen karar ver diyorlar

QRuder

80+ Silver
yerinde olsam lise 2 de pc almam düşük alıyım dersen daha iyisin isticeksin bu süre zarfında daha cok oynamak isticeksin, kendini zorlamana gerek yok aklın pc ye gitmesin ben kendimden örnek veriyorum bende 1gb ram vardı lise 1 de eski bi 512mb ekran kartı var amd ,sonra r7 240 aldım lise 1 sonunda bide intel q9400 aldım ets2 felan oynatıyodu keşke oynatmasaydı hatta hiç almasaydım dedim sonrasında. Bence hiç pc abu sene

ha şunu da söyleyim bu sene lise bitti benim,laptop aldım yarın büyük ihtimal ile laptobum gelecek i5 12500h rtx3050ti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,737
Üyeler
164,894
Son üye
tensazangetsu
Top Bottom