Alacağın sistemide atarsan ona göre de yorum yapalım. Mantıklı mı mantıksız mı diye? 19K 1-2 saat oynamak için fazla geldi bana.Arkadaşlar hafta sonu hariç günce 1.5 - 2 saat oynıyabiliceğim sadece + olarak 1 - 2 saat yazılım yapıcam sizce 19 bin TL vermek mantıklı olur mu? (NOT: Sayısal Seçmeyi Düşünüyorum)
RX 6700XTBence alınır ama en fiyat performans sistemi al ki üniversiteye gelince satarken aldığın fiyatın çok altına koymazsın.
sence günde 1-2 saat oynamak için değermiAl kral gayet iyi
belki hafta sonu 4-5 saat oynarım ama hafta içi 1-2 saatsence günde 1-2 saat oynamak için değermi
hocam sana bağlı paran çoksa al geç paran yoksa değmez daha uygun şeylere bak, kendi paransa kendin karar vermen lazım ailenin parasıysa ailenle karar vermen lazımArkadaşlar hafta sonu hariç günce 1.5 - 2 saat oynıyabiliceğim sadece + olarak 1 - 2 saat yazılım yapıcam sizce 19 bin TL vermek mantıklı olur mu? (NOT: Sayısal Seçmeyi Düşünüyorum)
yerinde olsam lise 2 de pc almam düşük alıyım dersen daha iyisin isticeksin bu süre zarfında daha cok oynamak isticeksin, kendini zorlamana gerek yok aklın pc ye gitmesin ben kendimden örnek veriyorum bende 1gb ram vardı lise 1 de eski bi 512mb ekran kartı var amd ,sonra r7 240 aldım lise 1 sonunda bide intel q9400 aldım ets2 felan oynatıyodu keşke oynatmasaydı hatta hiç almasaydım dedim sonrasında. Bence hiç pc alma.Arkadaşlar hafta sonu hariç günce 1.5 - 2 saat oynıyabiliceğim sadece + olarak 1 - 2 saat yazılım yapıcam sizce 19 bin TL vermek mantıklı olur mu? (NOT: Sayısal Seçmeyi Düşünüyorum)
CS:GO Valorant oynarım birde bir kaç tane basit oyun forzo horizon gibiKonu başlığı anlamsız dostum.Lise 2 de 19 Bin TL diye bir içerik olamaz.1-2 saat için 19 K senin 1-2 saati nasil geçireceğinle alakalı bir şey. Yoksa git 2. el 5 K lik bir PC al onla da 1-2 saat geçirirsin ama ne ile geçirdiğine ne tarz dan zevk aldığına bağlı. Sen 1-2 saat içerisinde ne yapacaksın. Az uz oyun oynasam yeter çok da önemli değil diyorsan evet fazla.Ama doruklarda yaşayacağım her istediğimi anında indirir oynarım keyfime bakarım diyorsan 19K yeterli bir para hatta fazla bile
Yazılım la uğraştığım için en kötü ihtimalle yeni laptop alıcam şuanki laptop biraz kötüyerinde olsam lise 2 de pc almam düşük alıyım dersen daha iyisin isticeksin bu süre zarfında daha cok oynamak isticeksin, kendini zorlamana gerek yok aklın pc ye gitmesin ben kendimden örnek veriyorum bende 1gb ram vardı lise 1 de eski bi 512mb ekran kartı var amd ,sonra r7 240 aldım lise 1 sonunda bide intel q9400 aldım ets2 felan oynatıyodu keşke oynatmasaydı hatta hiç almasaydım dedim sonrasında. Bence hiç pc alma.
ailemin parası ama sen karar ver diyorlarhocam sana bağlı paran çoksa al geç paran yoksa değmez daha uygun şeylere bak, kendi paransa kendin karar vermen lazım ailenin parasıysa ailenle karar vermen lazım
yerinde olsam lise 2 de pc almam düşük alıyım dersen daha iyisin isticeksin bu süre zarfında daha cok oynamak isticeksin, kendini zorlamana gerek yok aklın pc ye gitmesin ben kendimden örnek veriyorum bende 1gb ram vardı lise 1 de eski bi 512mb ekran kartı var amd ,sonra r7 240 aldım lise 1 sonunda bide intel q9400 aldım ets2 felan oynatıyodu keşke oynatmasaydı hatta hiç almasaydım dedim sonrasında. Bence hiç pc abu sene
ha şunu da söyleyim bu sene lise bitti benim,laptop aldım yarın büyük ihtimal ile laptobum gelecek i5 12500h rtx3050ti