Neler Yeni

Lisede aynı sınıftan sevgili yapılır mı?

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Sizce aynı sınıftan sevgili yapılır mı? Ayrılmassak sorun çıkmaz gibi geliyor bana ama sizin görüşlerinizi de beklerim.
Kendi sınıfından değilde yan sınıfa fln bak ama çok seviyorsan sana kalmış bir gün ayrıldığınızda sınıftan biriniz dışlanacak

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Bruh moment öyle bir andır ki

Porçay'ın videosunu izlemez olaydım şu Bruh olayı aklıma takıldı
Knk bruh ne bir kez daha sormuştum youtube a bruh yaz demişlerdi yazdım yine anlamadım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bende yapsammı?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Donup kalırsın ya hani o an ağzın açık bakarsın
anladım saol
Bruh Sound Effect #2: Amazon.ca: Alexa Skills
gibi

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Ayrılınca tüm sınıf elbet 1'inizi dışlayacak, gruplaşmalar olacak. Gerek yok lisede sevgili işi zaten ciddi olmaz.
o dışlanan kişi hep ben oldum allah belasını versin
herkes el ele tutup gezerdi bende elbet bir gün derdim hayalini kurardım akşam yatakda cengiz ve müslüm dinleyerek yatardım
olacak işmi lan bu şimdi

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Sevgili ne yeniliyo mu?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
2 sene falan önce sınıfta oturuyorum teneffüste. Çocuk geldi sınıfta Bi kızla sevgili, tartışmışlar heralde. Çocuk geldi elinde çiçekle özür dilerim diye diz çöküyor. O kadar cringe bişey di ki anlatamam. Bütün sınıf gülüyor içten içten. Kız da yalandan yere ağlıyor. İkiside aşk filmi izlemiş de rol yapıyor zannedersiniz.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
2 sene falan önce sınıfta oturuyorum teneffüste. Çocuk geldi sınıfta Bi kızla sevgili, tartışmışlar heralde. Çocuk geldi elinde çiçekle özür dilerim diye diz çöküyor. O kadar cringe bişey di ki anlatamam. Bütün sınıf gülüyor içten içten. Kız da yalandan yere ağlıyor. İkiside aşk filmi izlemiş de rol yapıyor zannedersiniz.
Onlar yerine ben utanıyorum

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
okurken utandım la
iyi ki kız arkadaşım olmamış :D

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Top Bottom