POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dil okuyanlar da mezun olanlar da memnun. Beni de düşüncem bu sene dil okuyup, kendimi sayısal derslerine hazırlayıp '' geçebilirsem '' geçerim, yoksa da öğretmen falan olurum. Rahat ve güzel iş zaten.Sayısal için en son ben fizik ve matematik soru bankalarında ruhumu kaybettim hayattan zevki azaldı ancak sayısalın içinde bulunmak ve bunu yapabilmek , azime sahip olmanın verdiği mutluluğu başka bir bölümde alamazsın.
Eşit ağırlık ben genelde gördüğüm sırf bir iki dersi yapamadığı için geçenler doluydu ama gerçekten yaparım , emek veririm ve sonuçlarına razıyım dersen okunur.
Dil NPC bölümüdür . Hayattan zevk alırsın , rahat bir bölüm gene zorluğu vardır kendine göre ama en azından dilin dışında bir ayt konun yok ekstra . Okulda görüyordum gözlerinin içleri gülüyordu dilcilerin kendime bakıyordum ölmüşüm diyordum ama gene dil seçer miyim diyordum sorna seçmem diyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi yabancı dil (İngilizce) seçersem yapmam gerekenler nedir? Aklıma şu var; seneye kadar kendimi sayısal derslerde yavaş yavaş geliştirip '' geçebilirsem '' sayısal bölüme geçip yazılım okumak için gerekenleri yaparım. Kendimi yine de yeterli bulamazsam dilden devam edip öğretmen falan olurum. Güzel meslek zaten, devlette memur her değerlidir.Tek iyi olduğun dersle bir yere varılmaz. Üstelik derslerim kötü diyorsun sınırlı seçeneklerin var ya çalışırsın dersine yapamayacağını düşünüyorsan ea veya sözele geçmeni öneriyorum.