Neler Yeni

Lisede Hangi Bölümü Tercih Etmeliyim?

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
Merhaba Çınar abimi tanıyorsunuz, bu sene LGS’ye girdi fakat çok düşük puan aldı. Bu yüzden özel okulları araştırıyoruz. Beylikdüzü Okulları diye bir yer bulduk ve 4 adet bölümü var (Havacılık, Yazılım Geliştirme, Mekatronik, Biyomedikal). Fakat fiyatları yıllık 15.000TL ama Mekatronik ve Biyomedikalin 12.000TL’sini devlet karşılıyor. Fakat bu iki bölümün maaşları araştırdığımız kadarıyla çok az (asgari ücret civarı). Tam araştırmamış olabiliriz bu yüzden sizden de fikir almak istedim. Mekatronik ve Biyomedikalin mezunlarının maaşları ne kadar? Bir de sizce bu iki bölümden hangisi daha iyi? (Ev ekonomimiz düzelirse abim havacılık bölümüne geçmek istiyor sizce yazılım mı havacılık mı?)

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
havacılık mezunuyum bu yıl lıseden mezun oldum uçak teknısyenı olarak 1. ana jet üssünde mülakatım var eylulun sonunda havacılık mantıklı bana kalırsa

Qing

80+
Söylediğiniz bölümlerin çoğunu kimse ne olduğunu bilmiyor. Eczacılık'da bile bizim ülkede gelişememiş ama Amerika'da çatır çatır çalışan uzmanlık alanları var. Eğer dil öğrenip yurt dışına gidebilirse iyi şartlarda yaşayabilir. Ama bunlar hep olasılık risk size ait.
@Harley Quinn❖

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ben ilgi alanım olduğu için ve biraz bilgim olduğu için yazılım geliştirme seçerdim. 2 bölümün ne olduğu hakkında pek fikrim yok.

Little Cat

80+ Bronze
İki bölüm hakkında fikrim yok ancak kendini geliştirebilirse yazılım geliştirme iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,116
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom