Neler Yeni

Lisede ilk dönem devamsızlıktan kalmak var mı?

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Devamsızlık ile açık öğretimin alakası yok diye biliyorum, sorun olmamalı. Yanlış olabilirim.

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Merhabalar 12. Sınıf öğrencisiyim sınava hazırlanıyorum. İkinci dönem açığa geçme kararı aldım. Şu anda okulda bazı günler boş dersler oluyor bende gitmiyorum okula acaba ilk dönem devamsızlık yapsam açığa geçerken bir sıkıntı olur mu? Veya devamsızlıktan ilk dönem kalma gibi bir şey var mı?
Bende geçen sene 12 dim yok yazıyorlar ama sonra af geliyor sıkıntı olmaz ama af gelmesse geçmiş olsun ahbe hocalar böyle söylüyordu gelelim diye sorun olacağına zannetmem sonra siliyorlar

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
Bende aynı durumdayım cevabını bana da iletirim misin
Hocam sordum 30 gün olursa açıköğretimde kredi alamıyomuşuz yani 29 gün devamsızlık hakkımız varmış 20 sini de anne baba velin kimse o gidip izinliye çevirmesi lazımmış

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
İlk dönem herhangi bir şey olmazda ikinci dönem sorun olabilir

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
helsinki
12. Sınıfsın aşırı sorunlu olsan bile okul yönetimi bırakın Allah'ından bulsun mezun edelim kafasında olacaktır. Bizde yazsalar bile çok takan yoktu. Ortamı ozleyecez diye son güne kadar gittik biz.

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
12. Sınıfsın aşırı sorunlu olsan bile okul yönetimi bırakın Allah'ından bulsun mezun edelim kafasında olacaktır. Bizde yazsalar bile çok takan yoktu. Ortamı ozleyecez diye son güne kadar gittik biz.
Keşke düzgün bir sınıf olsa da gitsek herkes kendi başına hükümet yani gidilir ama gelecek daha büyük söz konusu

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar 12. Sınıf öğrencisiyim sınava hazırlanıyorum. İkinci dönem açığa geçme kararı aldım. Şu anda okulda bazı günler boş dersler oluyor bende gitmiyorum okula acaba ilk dönem devamsızlık yapsam açığa geçerken bir sıkıntı olur mu? Veya devamsızlıktan ilk dönem kalma gibi bir şey var mı?
Hayır ilk dönem kalmazsın ama 2. dönemin sonunda devamsızlık yüzünden sınıf atlayamazsın.

Genelde her sene 12. sınıflara devamsızlık affı çıkıyor bu arada. Geçen sene de çıktı bence bu sene de çıkar. Ama yine de dikkat et olur da bu sene af gelmezse sınıfta kalırsın 1 senen çöp olur.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
helsinki
Keşke düzgün bir sınıf olsa da gitsek herkes kendi başına hükümet yani gidilir ama gelecek daha büyük söz konusu
Lisede tembeldim 1 yıllık çalışmanın sonunda iyi bir okula yerleştim. Gelecek önemli ama çokta paralama kendini. Ortam güzelse git değilse gitme tabi.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Bu sene de 12lere af gelir ben 11 de 135 gun devamsızlık yapmistim ona daha af geldi arkadan devamk gelmedigi için

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Aga sen devamsızlık rekoru kırmışsın helal :D
Valla devamsızlıklarin çoğu yazılmadı 2 hafta ya gittim ya gitmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim 30 gün olunca i,ne müdür kesin kaldın dedi soğuttu beni sizce af gelme ihtimali yüzde kaç
Kanka 12 isen kesin af gelir zaten isleyisten belli bizim bir kaç hoca da söyledi olmayacak diye valla ben 9 da kaldım sonra 9un 2.donemde corona çıktı 11 de af çıktı şimdi 12yim ona da gitmiyorum doğru düzgün yaşadığım yerde ki okullarin hepsi öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,197
Üyeler
163,123
Son üye
JackSparrow007