Senin şuan kasmana gerek yok knk. 2008 liler yeni uzamaya başladı. Eğer 10. sınıfta da aynı kalırsan he o zaman olur.aynı sorun bende de var hocam bende 2008liyim 1.60ım. fakat annem ve babam kısa amcalarım uzun umarım atarım
sen daha küçüksün arkadaşım , sen daha uzarsınaynı sorun bende de var hocam bende 2008liyim 1.60ım. fakat annem ve babam kısa amcalarım uzun umarım atarım
İlk olarak Allah kurtarsın falan ne ya ciddi misiniz siz? Ayrıca ailen de uzun boylu insanlar var daha 20 yaşına kadar uzaman devam eder ki uzarsin bence. Hormon tedavisi evet var ama riskleri de var growth yani büyüme hormonu; sadece boy için değil kas kemik gelişimi için de kullanılıyor vücut geliştirme sporu ile uğraşanlardan kullananlar oluyor. Yan etkilerinden bazıları burunun büyümesi çenenin büyümesi dişlerinin arasının açılması vs vs hormonların bozulması gibi. Bana göre alınacak bir risk değil hele sırf boyunun uzun olmasını istiyorsun diye ise asla. Ama illa istersen KESİNLİKLE DOKTOR kontrolünde bu hormonu kullanabilirsin biraz pahalı ama bilgin olsun.Evet komik bir konu farkındayım fakat yazmak istedim. 28 Şubat 2006 doğumluyum. Boyum 1.68 (Allah kurtarsın) kilom 62. Babam 1.80, amcam 1.92, baba tarafı kuzenlerimde uzun fakat anne tarafı dayılar falan kısa
Boy sorunu için gidebileceğim bir doktor veya bir tedavi yöntemi var mı? Hormon tedavisi denen bir şey var mı? Sizin boyunuz kaç yaşında nasıl uzadı? (Başlığın kısa olmaması için lise de yazdım.)