Rez11.SINIFIM 4 DERSTEN KALIRSAM SINIF TEKRARI MI ORTALAMA İLE GEÇİYORUM 50 NİN ÜSTÜNDE EDEBİYATTANDA GEÇTİM.BU YÖNETMELİK SADECE 9.SINIFLAR İÇİN Mİ SADECE BİLGİLİ KİŞİLER YORUM YAPSIN NONAME BİLMEYEN KİŞİLER YAZMASIN.
Kanka çok affedersin ama lise derslerinden kalmak için mal falan olman lazım . Kusura bakma ama kanka öyle11.SINIFIM 4 DERSTEN KALIRSAM SINIF TEKRARI MI ORTALAMA İLE GEÇİYORUM 50 NİN ÜSTÜNDE EDEBİYATTANDA GEÇTİM.BU YÖNETMELİK SADECE 9.SINIFLAR İÇİN Mİ SADECE BİLGİLİ KİŞİLER YORUM YAPSIN NONAME BİLMEYEN KİŞİLER YAZMASIN.
Bu konu kapanmalı artık yok 4 dersten kalınca sınıf tekrarı falan bilgili kişi söylesinde daha prim vermeyelim yahu ortalamam 60 4 dersten kaldım sınıf mı tekrarlancak
Bu yorumu atarak ailenin maddi sıkıntı çektiği ve senin psikolojik tedavi alman gerektiğini görüyorumKanka çok affedersin ama lise derslerinden kalmak için mal falan olman lazım . Kusura bakma ama kanka öyle
TeşekkurlerYönetmelik 9.siniflar için siz eski yönetmeliğe bağlısınız. Sınıfta kalmazsın.
Not: Yanımda rehberlik öğretmeni vardı ona sordum.
Bilmem11.SINIFIM 4 DERSTEN KALIRSAM SINIF TEKRARI MI ORTALAMA İLE GEÇİYORUM 50 NİN ÜSTÜNDE EDEBİYATTANDA GEÇTİM.BU YÖNETMELİK SADECE 9.SINIFLAR İÇİN Mİ SADECE BİLGİLİ KİŞİLER YORUM YAPSIN NONAME BİLMEYEN KİŞİLER YAZMASIN.
PAUAHHAAHHA Neden kaldığın belli oldu AFQFBWDFBBu yorumu atarak ailenin maddi sıkıntı çektiği ve senin psikolojik tedavi alman gerektiğini görüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkurler
Validene sor bakayım biliyormu ondada yoksa kız kardşeineBilmem
yanımda 3 kelime laf söyleyemicek olanlar korkudan yüzüme bakamıycak kişiler burda yazıyorya vah vahhhPAUAHHAAHHA Neden kaldığın belli oldu AFQFBWDFB
Allahın ergenine bak neyse cevap vermicem git yolunaValidene sor bakayım biliyormu ondada yoksa kız kardşeine
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanımda 3 kelime laf söyleyemicek olanlar korkudan yüzüme bakamıycak kişiler burda yazıyorya vah vahhh
Kalmıyorsun diye biliyorum11.SINIFIM 4 DERSTEN KALIRSAM SINIF TEKRARI MI ORTALAMA İLE GEÇİYORUM 50 NİN ÜSTÜNDE EDEBİYATTANDA GEÇTİM.BU YÖNETMELİK SADECE 9.SINIFLAR İÇİN Mİ SADECE BİLGİLİ KİŞİLER YORUM YAPSIN NONAME BİLMEYEN KİŞİLER YAZMASIN.