Neler Yeni

Lisede Takdir almak için nasıl çalışılmalı

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar merhaba şuan 10. sınıfa giden bir öğrenciyim okuluma güzel bir puanla yerleştim lakin ilk dönem teşekkür aldım. Bu yıl da yarısı okulun yarısı benim süçüm yüzünden yine teşekkür alacağım gibi görünüyor sizce nasıl çalışayım arkadaşlarım oyun oynuyorlar rahatlar notları güzel ben ders çalışıyorum haftada bir oyun oynuyorum notlarım kötü kapasitem de var ama bilmiyorum ne yapacağımı yardımcı olun lütfen

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de hep oyun oynuyorum. Şu an arkada fizik dersi açık :D Forumda takılıyorum. Çok kasma belli dersler var zor olan. Sayısallar zor bir de edebiyat. Gerisi çerez. YT'de video izle bol bol yetiyor.
hocam şuan sistemde sadece hdd var ablamla anlaştık 2. dönem takdir alırsam 500gb ssd alıcak ve aralıkta kalan sınavlarım iyi olursa oyun alabilicem kimya çok zor geliyor birde matematik hoca anlatınca anlıyorum ama sınavda noluyor bilmiyorum

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Ben de hep oyun oynuyorum. Şu an arkada fizik dersi açık :D Forumda takılıyorum. Çok kasma belli dersler var zor olan. Sayısallar zor bir de edebiyat. Gerisi çerez. YT'de video izle bol bol yetiyor.
aynen bende senin gibiyim

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
hayvanlar gibi çalışmak lazım

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
hocam şuan sistemde sadece HDD var ablamla anlaştık 2. dönem takdir alırsam 500gb ssd alıcak ve aralıkta kalan sınavlarım iyi olursa oyun alabilicem kimya çok zor geliyor birde matematik hoca anlatınca anlıyorum ama sınavda noluyor bilmiyorum
YT'den videoları izle bak. Sakın konuyu anlamadan soru çözme. Kimyam benim de kötüydü. Matematik 90 85 ken kimya 70 60 dı en iyi. Dediğim gibi YT den full video izle. Kimya Adası ve Rehber Matematik.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Zaba gadar ders çalışarak :D.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
YT'den videoları izle bak. Sakın konuyu anlamadan soru çözme. Kimyam benim de kötüydü. Matematik 90 85 ken kimya 70 60 dı en iyi. Dediğim gibi YT den full video izle. Kimya Adası ve Rehber Matematik.
aga 90 85 ne nasıl alıyorsun onu 35 aldım bu yıl

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
ne kaldı hocam hepsi zormuş sana :D
Zor değildi çalışınca basit aslında. 89 ortalamayla bitirdim 10.Sınıfı. Şimdi 11 geçtik bakalım nolucak :D Matematik okundu sadece 92 o da diğerleri sıkıntı biraz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga 90 85 ne nasıl alıyorsun onu 35 aldım bu yıl
Sadece YT den video izleyerek aldım ciddiyim. Soru çözmek son iş. Konuyu anlamadan soru çözersen patlıyorsun

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Zor değildi çalışınca basit aslında. 89 ortalamayla bitirdim 10.Sınıfı. Şimdi 11 geçtik bakalım nolucak :D Matematik okundu sadece 92 o da diğerleri sıkıntı biraz :D
hocam nasıl çalışıyordunuz yazarak mı yoksa soru çözerek mi

Top Bottom