Bazı meslek liseleri günde 10 derse kadar görüyor. Anadolu Liseleri öyle değil.Nasıl hocam ilk defa duyuyorum bunu kolpa gibi ama
Bazı meslek liseleri günde 10 derse kadar görüyor. Anadolu Liseleri öyle değil.Nasıl hocam ilk defa duyuyorum bunu kolpa gibi ama
bu yıl liseyi bitirdim, tam gün olduğu zaman 10 ders görüyorsun. lise son da üç gün hastanede staj gördük diğer günler okulda.Nasıl hocam ilk defa duyuyorum bunu kolpa gibi ama
Bizim okul için söyleyeyim Sabah 9 da ilk ders başlayacak ve 16.30 civarlarında falan da son ders bitecek.10. sınıfım, anadolu lisesindeyim. Saat kaçta okula gidip gelineceği hakkında bilgi verilmedi bana. Standartmı saatler acaba? Kendi okulunuzun saatlerinide söyleyebilirsiniz
fen liselerinde ve bazı anadolu liselerinde tam gün olduğu oluyor.Bazı meslek liseleri günde 10 derse kadar görüyor. Anadolu Liseleri öyle değil.
Benim çok yakın bir abim 2 senelik üniversite okudu. Röntgen çekimleri falan filan hastane işleri.Hocam yapmayın etmeyin şuan hangi üniversite mezunu 6000-7000 lik işlerde çalışıyor
KPSS ile devlete atananlar 6500 TL'den başlıyorlar. Biraz araştırırsan piyasadan haberdar olabilirsin. KPSS'yi kazanıp PTT'ye atanan kuzenim 7500 TL maaş alıyor. Vergi Dairesine Gelir Uzman Yardımcısı olarak atanan diğer kuzenim 7000 TL alıyor. Devlette bile 7000-7500 TL görülebiliyor, özelde daha bile fazla bu rakamlar.Hocam yapmayın etmeyin şuan hangi üniversite mezunu 6000-7000 lik işlerde çalışıyor
Ne alaka?Liselerin uzun süre açık kalacağını düşünmüyorum. Tahminimce en fazla 1 ay açık kalır.
Siz okul saatlerini sormuşsunuz ama arkadaş ne diyor.Vaka sayılarından dolayı diyor sanırım