Neler Yeni

Liselerde 2.sınavların iptal olması gündemde peki ya sınavları olanlar?

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Aynen kardeşim aynen. :unsure: Ne zaman verildi sorular benim haberim yok söyleyin de bana da versinler.
Her yerde geçerli değil zaten

Bizim burada 2 tane Fen lisesi var , ikisinde de sayısal dersler hariç 50-60 soruyu WP üzerinden atmışlar ve bunlardan çıkacak demişler.
Bir Fen Lisesin de 9. sınıflar Almanca dersi işlenmiyor , Almanca yerine Fizik ve Kimya işliyorlar

ogulcankn

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Oğulcan
2. Sınavları yapan okulların yapmaması gerekirdi sonuç olarak ertelendi. Aceleye getirip bir an önce bitirmek istediler. İptal olacak gibi geliyor bana. Sınavı olanlarda 2-3 gün konuşur sonra unuturlar. Notları girilen birkaç arkadaş varmış silinme ihtimali olabilir. Bazı okullara da 12. sınıflar sınav olmayacak vs. denmiş. 12. sınıflar olmuyorsa diğer sınıfların olmama ihtimali yüksek. Ne olacak pazartesi toplantı sonrasında göreceğiz zaten.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Her yerde geçerli değil zaten

Bizim burada 2 tane Fen lisesi var , ikisinde de sayısal dersler hariç 50-60 soruyu WP üzerinden atmışlar ve bunlardan çıkacak demişler.
Bir Fen Lisesin de 9. sınıflar Almanca dersi işlenmiyor , Almanca yerine Fizik ve Kimya işliyorlar
Almanca dersi işlenmediği doğru çünkü MEB atama yapmıyor. Bundan dolayı Almanca dersi yerine Fizik, Kimya, Biyoloji gibi sayısal dersler işleniyor. Almanca dersine girmeyen öğrenci Almanca yazılısını yapamayacağına göre cevapları veriliyor. Bu çok normal.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
MEB 1. Sınavların yapılması için onay vermişti bazı okullar 2. sınavları da yaptı. Okulların sorunu.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Top Bottom