Liselerde 2.sınavların iptal olması gündemde peki ya sınavları olanlar?

Ve 2. Sınavı olanlar genelde Fen Liseleri ve sorular hep verildi :)
Aynen kardeşim aynen. :unsure: Ne zaman verildi sorular benim haberim yok söyleyin de bana da versinler.

Aynen kardeşim aynen. :unsure: Ne zaman verildi sorular benim haberim yok söyleyin de bana da versinler.
Her yerde geçerli değil zaten

Bizim burada 2 tane Fen lisesi var , ikisinde de sayısal dersler hariç 50-60 soruyu WP üzerinden atmışlar ve bunlardan çıkacak demişler.
Bir Fen Lisesin de 9. sınıflar Almanca dersi işlenmiyor , Almanca yerine Fizik ve Kimya işliyorlar

2. Sınavları yapan okulların yapmaması gerekirdi sonuç olarak ertelendi. Aceleye getirip bir an önce bitirmek istediler. İptal olacak gibi geliyor bana. Sınavı olanlarda 2-3 gün konuşur sonra unuturlar. Notları girilen birkaç arkadaş varmış silinme ihtimali olabilir. Bazı okullara da 12. sınıflar sınav olmayacak vs. denmiş. 12. sınıflar olmuyorsa diğer sınıfların olmama ihtimali yüksek. Ne olacak pazartesi toplantı sonrasında göreceğiz zaten.

Her yerde geçerli değil zaten

Bizim burada 2 tane Fen lisesi var , ikisinde de sayısal dersler hariç 50-60 soruyu WP üzerinden atmışlar ve bunlardan çıkacak demişler.
Bir Fen Lisesin de 9. sınıflar Almanca dersi işlenmiyor , Almanca yerine Fizik ve Kimya işliyorlar
Almanca dersi işlenmediği doğru çünkü MEB atama yapmıyor. Bundan dolayı Almanca dersi yerine Fizik, Kimya, Biyoloji gibi sayısal dersler işleniyor. Almanca dersine girmeyen öğrenci Almanca yazılısını yapamayacağına göre cevapları veriliyor. Bu çok normal.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
MEB 1. Sınavların yapılması için onay vermişti bazı okullar 2. sınavları da yaptı. Okulların sorunu.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Geri