Liselerde 2.sınavların iptal olması gündemde peki ya sınavları olanlar?

Oturduğum ilde 2. Sınavları olan tek okul duymadım

MEB 2.sınavlar için tarih vermiş bazı okulların sınav yapması bizim suçumuz değil iptal olmalı

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Alıntıyı görüntüle

Birçok arkadaşım 9.sınıfa gidiyor ve 2.sınavlarını oldular fakat 17 mayıstan önce yapmayın denmişti bazı okul yönetimleri sınavları erken yapıp kurtulmaya gitmişler
şimdi ise 17 mayısta olacak sınavları iptal etmeyi görüşecz diyorlar iptal olsun ama 2.sınavları olan insanların ne suçu vardı? ne düşünüyorsunuz?
ucu bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın sıkıntı etmem

Ben de 2. sınavları oldum, biraz zorladılar sayılır, tüm notlar E-Okul'a da girildi, ben de bilemiyorum.
Silineceğini hiç zannetmiyorum, iptal olursa büyük ihtimalle notlarımız kalacak, olmayanlara iptal edilecek.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Alıntıyı görüntüle

Birçok arkadaşım 9.sınıfa gidiyor ve 2.sınavlarını oldular fakat 17 mayıstan önce yapmayın denmişti bazı okul yönetimleri sınavları erken yapıp kurtulmaya gitmişler
şimdi ise 17 mayısta olacak sınavları iptal etmeyi görüşecz diyorlar iptal olsun ama 2.sınavları olan insanların ne suçu vardı? ne düşünüyorsunuz?
kısaca iptal edip 1. dönem notunu yılsonu derler bu kadar basit ama iptal şu saatten sonra olmaz diye düşünüyorum tabi ki kişisel görüşüm belli de olmaz.

ya aga banane başkası yaptı diye yine mi yapılıcak sınavlar :D ??

Alıntıyı görüntüle

Ben inandım ya sen? :D

Ziyacım bizi ilk defa dinleyip Sınavları iptal eder mi acaba yaw?

1620388361090.png

Ben ders çalışmaya gidiyorum yine darlandim :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri