Liselere yetersiz obp ile girmek

Kardeş sana bu işin sırrını veriyorum, puan işi asparagas alakası yok. Eğer nakil zamanı içinde 1 haftada (haftada 1 onaylanır) alım puanı 80 ise ve senin haricinde talep yoksa senin puanında 65 ise varsayıyorum. Giriyorsun. Girdim girdik. Biliyoruz.
Arkadaşım da öyle dedi hocam ama alıştıktan sonra değiştirmek istemem şahsen

reis sana önerim anadolu lisesine gitme derslerle haşır neşir olan birisi değilsen yazık edersin kendine. sınıfı geçersin ancak hafızada bir şey olmaz mezun oluncada üni sınavında kafaya dank eder ama iş işten geçmiştir. meslek lisesine gir mesleğini eline al okula okul olması için gidiyorsan eğer. hem genç yaşta paranı kazanır kendi paranla birşeyler yaparsın. hemde rahatından mesleğini eline alırsın. mesleğe geç of çok ez hacı demiyorum hepsinin kendine göre bir zorluğu var. dersin iyi isede anadoluya git öyle elektirik sanayi kirli işlere gelemem diyorsan okumak tercihin olsun

Arkadaşım da öyle dedi hocam ama alıştıktan sonra değiştirmek istemem şahsen
gideceğin obp ile alan okulla aynı ilçede olman gerek mesela sen beykoz da oturuyorsun gitmek istediğin okula ataşehir de bu durumda gidemezsin eğer ataşehir de oturan birini ikna edersen nüfus kaydını ataşehir de oturan ikna ettiğin kişi nin adrese taşıyorsun o şekil girebiliyorsun kontenjan varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,220
Üyeler
192,648
Son üye
emrhdrsn3
Geri