Neler Yeni

Liselilerin saçma Twitter hareketleri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ben de liseliyim ama bu kadar da düşüncesiz olunmaz. https://twitter.com/search?q=#lisesınavlarıiptalolsun&src=trend_click&vertical=trends Dün ertelensin bugün iptal olsun. Liseyi yata yata geçirsinler isterseniz. Tamamen saçmalık. Şu açılan tage bakın. Sinirlendim elim ayağım titriyor tiplere bak. İptal edin intihar edicem- ediyorum iptal edin. Yaşımdan başımdan utandım okurken. Neler neler var...
Koca yıl sadece derse girip çalışmadan yatıyorlar. Sonra sınavsız geçelim :D Fazla kolay istiyor bunlar.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
tamam

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben de liseliyim ama bu kadar da düşüncesiz olunmaz. https://twitter.com/search?q=#lisesınavlarıiptalolsun&src=trend_click&vertical=trends Dün ertelensin bugün iptal olsun. Liseyi yata yata geçirsinler isterseniz. Tamamen saçmalık. Şu açılan tage bakın. Sinirlendim elim ayağım titriyor tiplere bak. İptal edin intihar edicem- ediyorum iptal edin. Yaşımdan başımdan utandım okurken. Neler neler var...
Koca yıl sadece derse girip çalışmadan yatıyorlar. Sonra sınavsız geçelim :D Fazla kolay istiyor bunlar.
Ben intihar ediyorum ya diye yorum yapmış birisi.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha düne kadar okullar açılsın, uzaktan eğitimden verim alamıyoruz diyenler şimdi sınavlar iptal olsun canımızdan önemli mi diyorlar.
İptal olup olmaması mevzu değil. Ertelendi zaten. Gerek duyulursa yine ertelenir. Bunlar diyor ki sınavsız sene bitsin.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Aynı kişi iptal olsun diyen birisine ''orman çocuğu olarak görülüyorsunuz'' yazmış.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Sınavlar öğrendiklerimizi ne kadar öğrenmişiz diye yapılıyor.Online ders verimli olmadığı için boşu boşuna düşük not almaktansa yapılmaması daha mantıklı oluyor.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Daha düne kadar okullar açılsın, uzaktan eğitimden verim alamıyoruz diyenler şimdi sınavlar iptal olsun canımızdan önemli mi diyorlar.
Uzaktan eğitimde verim olmaz zaten sınıf ortamı başka uzaktan eğitimle evde ders işlemek başka.

Çok saçma bir eleştiri.
Sınavlar olmasın tabii ki günde 20 bin vaka var kaç milyon insanın canını tehlikeye mi atacaklar?
Ertelenecekti ve ertelendi.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Online derste verimlilik alamadık?

Top Bottom