Birkaç kişi falan değil güzel kardeşim okulla ilgili sayfalara girersen veya Twitter'a bakarsan sen de görürdün.Dostum 1 saat dediğin şey o kadar insanın bir araya gelmesi yanlış.
10dk bile dursa o virüs bulaşabilir bana garantisini verebilirmisin?
2 hafta önceye kadar ben kimsenin okul açılsın dediğini duymadım belli bi kaç kişiden duymuşsun ve herkesi genele alıyosun.
O kadar öğrenci birine bile bulaşsa o kişi kaç kişiye bulaştırır sen tahmin et.
Sağlığını düşünen birisi okul açılsın demez.Birkaç kişi falan değil güzel kardeşim okulla ilgili sayfalara girersen veya Twitter'a bakarsan sen de görürdün.
Okullar açılsa kimse tantana çıkarmayacaktı zatenKendinle çelişiyorsun? Sınav dediğin 1 saat sürecek şey maksimum. Peki dersler okulda sabahtan akşama kadar işlense virüs bulaşmıyor mu?
Benim dediğim şurada 2 hafta önceye kadar herkes okullar açılsın istiyordu şimdi sınavlar olacak dendiğinde herkes canımızdan önemi mi diyor okul açılsın dediklerinde canları önemli olmuyor mu?
Benim sıkıntım yok zaten üniversitedeyim kafam rahat.
Aynı şu söz gibi: Dalga geçenler şimdi melek kesilmiş.Daha düne kadar okullar açılsın, uzaktan eğitimden verim alamıyoruz diyenler şimdi sınavlar iptal olsun canımızdan önemli mi diyorlar.
Zaten sağlığını düşünen kitle değil bunlar ortam düşünen Kadıköy bomonti veletleri.Sağlığını düşünen birisi okul açılsın demez.
Zaten sağlığı dikkate almayan bir kişinin lafının kale alınacağını bile düşünmüyorum.
Bu kadar vaka olan bir dönem de okul mu açılır?Okullar açılsa kimse tantana çıkarmayacaktı zaten
O zaman onların laflarını kale almamızı gerektiren bir durum yok.Zaten sağlığını düşünen kitle değil bunlar ortam düşünen Kadıköy bomonti veletleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kadar vaka olan bir dönem de okul mu açılır?
kaçıncı sınıfa gidiyorsun acaba ? merak ettimBen de liseliyim ama bu kadar da düşüncesiz olunmaz. https://twitter.com/search?q=#lisesınavlarıiptalolsun&src=trend_click&vertical=trends Dün ertelensin bugün iptal olsun. Liseyi yata yata geçirsinler isterseniz. Tamamen saçmalık. Şu açılan tage bakın. Sinirlendim elim ayağım titriyor tiplere bak. İptal edin intihar edicem- ediyorum iptal edin. Yaşımdan başımdan utandım okurken. Neler neler var...
Koca yıl sadece derse girip çalışmadan yatıyorlar. Sonra sınavsız geçelim Fazla kolay istiyor bunlar.