Neler Yeni

Liselilerin saçma Twitter hareketleri

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Usta istediklerini desinler ama özel paylaşımları paylaşmak pek etik değil. :)
Dalga geçtikleri veya "aaa efe ne paylaşmış" dediklerinden değil yanlış anlama sorsanız da zaten söylerdim ben tamamen bu dönemde ne sınav yapılmasına ne de okula gidilmesine karşıyım bundan dolayı da tepkimi Twitter üzerinden yapıyorum. Var mı itiraz ?

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Usta istediklerini desinler ama özel paylaşımları paylaşmak pek etik değil. :)
Dalga geçtikleri veya "aaa efe ne paylaşmış" dediklerinden değil yanlış anlama sorsanız da zaten söylerdim ben tamamen bu dönemde ne sınav yapılmasına ne de okula gidilmesine karşıyım bundan dolayı da tepkimi Twitter üzerinden yapıyorum. Var mı itiraz ?
Lecter ifşalıyor, biz suçlu oluyok :D peki.

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
Ben de liseliyim ama bu kadar da düşüncesiz olunmaz. https://twitter.com/search?q=#lisesınavlarıiptalolsun&src=trend_click&vertical=trends Dün ertelensin bugün iptal olsun. Liseyi yata yata geçirsinler isterseniz. Tamamen saçmalık. Şu açılan tage bakın. Sinirlendim elim ayağım titriyor tiplere bak. İptal edin intihar edicem- ediyorum iptal edin. Yaşımdan başımdan utandım okurken. Neler neler var...
Koca yıl sadece derse girip çalışmadan yatıyorlar. Sonra sınavsız geçelim :D Fazla kolay istiyor
sana hem katılıyorum hem katılmıyorum 1 sınavlar yapılmaması gerek ilköğretimde yani 1-8 sınaflarda mebin mayıs da gönderidği yönetmelikte uzaktan eğitimde puanlama yapılamaz sınav yapılamaz burda ters düşüyolar ama bi kere ısrar edildi sınavlar ertelendi diye sömürmek çok saçma en başından iptal deseydiniz bi şey diyolar olunca başka bişey çok saçma (liseye giden biri olarak diyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

sagligimiz tehlikede diyenlerin %99 u sinavdan korkup ders calismayan tipler
zeki side aptalı da verim alamadı bu arada

Gençlik karanlığa sürükleniyor... seyit onbaşı yerine süpermanı tanıyan Kitap okumak yerine instagramda gezen tek derdi like almak olan ünlü olmak için her türlü sapkınlığa edepsizliğe razı olan Tiktok gibi bir uygulamanın kölesi olan şükürsüz bilinçsiz özünü kültürünü değerlerini ve Dinini HATTA DİLİNİ kaybetmiş bir nesil geliyor şaşırmayın... Üst akıl ve dünyayı yönetenler amaçlarına ulaştı bir toplumu yok etmek istiyorsanız dilini bozun sözünü Duvarlarına astılar ve galipler Yılbaşı diye bir şey buldular ve bunu biz hristiyanlardan bile coşkulu kuyluyoruz 24 aralıktan bahsediyorum çünki aralarından bazıları bunlar ayrı şey diyerek hala zinaya eğlenceye sarhoşluğa itiyor insanları ama Allah onlara bu sene izin vermeyecek inşallah yılbaşı diye yutturulan "Ay biz noeli değil yılbaşını kutluyoruz" diyen ve içkiyle kutlayan noelle yılbaşının birbirine karıştığını bilmiyormu ? Ağaç süslemek yumurta boyamak paskalya gibi kırmızı şapkalar takmak...
E hani siz yılbaşını kutluyordunuz ? Hristiyanlar üzülüyor müslümanlar bayramımızı çalacak diye siz onların hiç ramazan bayramını kutladığını gördünüzmü ? Ne diyorlar kurban bayramına KATLİAM öylemi ? bunu söyleyenler bırak hristiyanı kendi içimizdekiler BİR ÇOĞUNU TANIYORSUNUZ ama hristiyanlar milyonlarca hindiyi kesince bir şey olmuyor ? medeniyet oluyor İzmir depreminden sonra cadılar bayramı kutlayan şeyma subaşı ve kitaplarını alan ŞAHISLAR VAR HEM GAVUR BAYRAMI KUTLUYOR HEMDE DEPREM olmuş yas tutacağına abartmayın hayat devam ediyor diyor KÜLTÜR EMPERYALİZMİ BUDUR İŞTE AMERİKA KENDİ KÜLTÜRÜNÜ NİZE POPÜLER KÜLTÜR AYAĞINA SATTI SONUÇ BU O ZİHNİYET YÜZÜNDEN (duyar değildir o kadar yazdım bi like atın)
buna tüm gençleri katarsan ego değilde beni hiçse sayarsın belkide benim gibileri tiktokla alakası olmayan dinini az çok bilen ve araştıran çok kişi var etrafımda buna ben de dahilim

Son düzenleme:

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Ben de liseliyim ama bu kadar da düşüncesiz olunmaz. https://twitter.com/search?q=#lisesınavlarıiptalolsun&src=trend_click&vertical=trends Dün ertelensin bugün iptal olsun. Liseyi yata yata geçirsinler isterseniz. Tamamen saçmalık. Şu açılan tage bakın. Sinirlendim elim ayağım titriyor tiplere bak. İptal edin intihar edicem- ediyorum iptal edin. Yaşımdan başımdan utandım okurken. Neler neler var...
Koca yıl sadece derse girip çalışmadan yatıyorlar. Sonra sınavsız geçelim :D Fazla kolay istiyor bunlar.
+1
Twitter işte ne bekliyorsun...

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
MEB : Sınav yapacağız.
Öğrenciler : #ziyaselcukistifa

MEB : Sınavlar iptal.
Öğrenciler : #iyikivarsınziyaselcuk

Bu ne yaman çelişki?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Lecter ifşalıyor, biz suçlu oluyok :D peki.
Yok dostum ifşalaması felan önemli bişey değil zaten istek atan herkesi kabul ediyorum, ve zaten sınavların yapılmasına tamamen karşıyım.
Dediğim gibi sesimizi twitter dan başka yerde duyuramayacağımız için yapacak bir şey yok.

As 950

80+
En İyi Cevap
1
Ülkefe her şey çok değişik bir şekilde ilerliyor.

mevlutkok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mevlüt Kök
Sınavlar ertelenmedi mi zaten tamamen iptal mi olmasını istiyorlar

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
aga sınav olanlar haksızlık diyorda ben tam sınav olucakken 1.5k vaka vardı ve 2 konudan sorumlu olucaktık şimdi ertelendi 2.dönem her dersten 3 sınav olcaz ve ilk dönemden full sorumluyuz kul hakkı bu yapılan ben demedim 1.5k vaka varken iptal edin öğretmenler diyorki tüm dönemden sorcaz gel bi 11.biyoloji konularına bak hak verirsin ztn
kankam o vakalar sahte idi biliyorsun

Sınavlar ertelenmedi mi zaten tamamen iptal mi olmasını istiyorlar
amaçları iptal edilmesiydi zaten

Top Bottom