Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Abi niye iptal olsun saçmalık bence.
saolsunlar onlar sayesinde kardeşimin emekleri çöp olduAbi niye iptal olsun saçmalık bence.
Abi niye iptal olsun saçmalık bence.
saolsunlar onlar sayesinde kardeşimin emekleri çöp olduAbi niye iptal olsun saçmalık bence.
evet yalan ztnkankam o vakalar sahte idi biliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
amaçları iptal edilmesiydi zaten
tarihini ne kadar biliyorsun ? istesende istemesende bu senin sizin bizim suçumuz değil... 1923 den öncesini öğretmeyenler utansın !!!sana hem katılıyorum hem katılmıyorum 1 sınavlar yapılmaması gerek ilköğretimde yani 1-8 sınaflarda mebin mayıs da gönderidği yönetmelikte uzaktan eğitimde puanlama yapılamaz sınav yapılamaz burda ters düşüyolar ama bi kere ısrar edildi sınavlar ertelendi diye sömürmek çok saçma en başından iptal deseydiniz bi şey diyolar olunca başka bişey çok saçma (liseye giden biri olarak diyorum)
zeki side aptalı da verim alamadı bu arada
buna tüm gençleri katarsan ego değilde beni hiçse sayarsın belkide benim gibileri tiktokla alakası olmayan dinini az çok bilen ve araştıran çok kişi var etrafımda buna ben de dahilim
tmmtarihini ne kadar biliyorsun ? istesende istemesende bu senin sizin bizim suçumuz değil... 1923 den öncesini öğretmeyenler utansın !!!