Neler Yeni

Liselilerin saçma Twitter hareketleri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
lan ben 1.5 vaka varken iptal olsun dedimmi meb kafasına göre iptal ediyor sınav yapıyor bana ne boş yapıyorsun ben tam sınav olcam iptal oldular o zamanda çalışmıştım 2 3 konu vardı şimdi bütün dönemden sorumluyuz artık zırlanmayı kesip empati kurarsanız hani
Mesaj otomatik birleştirildi:

hak veriyormusun bana o koca biyoloji kitabının bu dönem işlediğimiz hepsinden sorumluyuz ve ne kadar ezber olduğunu sen biliyorsun herşeyi detaylı inceliyoruz bu sınav olanlar empati yoksunları
Dostum öyle ya da böyle bu konular senin sorumluluğun. Ben de kimya edebiyat hepsini olucaktım tam. Fakat ertelendi. Ertelenmesi daha iyi bence. Bakanlık versin bakalım son kararı neler olacak :)

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Şuan önümdeki 17 test ödevle buna bakıyorum ve sınavlar iptal olmuş ... biz boşa mı çalışıyoruz ozm yan gelip yatsınlar çöpçü olsunlar anca

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Herkes dışarda, herkes tatilde, herkes orada burada ama okula gelince okulda covid bulaşır.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Dostum öyle ya da böyle bu konular senin sorumluluğun. Ben de kimya edebiyat hepsini olucaktım tam. Fakat ertelendi. Ertelenmesi daha iyi bence. Bakanlık versin bakalım son kararı neler olacak :)
neden benim sorumluluğum knk oniar isteğine göre iptal ediyorlar bizde isteğimize göre girmeyek varmı böyle bir şey zamanında yapsa çok rahat teşekkür alırdım ama şimdi tüm dönemeçalışamam bizdekide beyin yani

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Gençlik karanlığa sürükleniyor... seyit onbaşı yerine süpermanı tanıyan Kitap okumak yerine instagramda gezen tek derdi like almak olan ünlü olmak için her türlü sapkınlığa edepsizliğe razı olan Tiktok gibi bir uygulamanın kölesi olan şükürsüz bilinçsiz özünü kültürünü değerlerini ve Dinini HATTA DİLİNİ kaybetmiş bir nesil geliyor şaşırmayın... Üst akıl ve dünyayı yönetenler amaçlarına ulaştı bir toplumu yok etmek istiyorsanız dilini bozun sözünü Duvarlarına astılar ve galipler Yılbaşı diye bir şey buldular ve bunu biz hristiyanlardan bile coşkulu kuyluyoruz 24 aralıktan bahsediyorum çünki aralarından bazıları bunlar ayrı şey diyerek hala zinaya eğlenceye sarhoşluğa itiyor insanları ama Allah onlara bu sene izin vermeyecek inşallah yılbaşı diye yutturulan "Ay biz noeli değil yılbaşını kutluyoruz" diyen ve içkiyle kutlayan noelle yılbaşının birbirine karıştığını bilmiyormu ? Ağaç süslemek yumurta boyamak paskalya gibi kırmızı şapkalar takmak...
E hani siz yılbaşını kutluyordunuz ? Hristiyanlar üzülüyor müslümanlar bayramımızı çalacak diye siz onların hiç ramazan bayramını kutladığını gördünüzmü ? Ne diyorlar kurban bayramına KATLİAM öylemi ? bunu söyleyenler bırak hristiyanı kendi içimizdekiler BİR ÇOĞUNU TANIYORSUNUZ ama hristiyanlar milyonlarca hindiyi kesince bir şey olmuyor ? medeniyet oluyor İzmir depreminden sonra cadılar bayramı kutlayan şeyma subaşı ve kitaplarını alan ŞAHISLAR VAR HEM GAVUR BAYRAMI KUTLUYOR HEMDE DEPREM olmuş yas tutacağına abartmayın hayat devam ediyor diyor KÜLTÜR EMPERYALİZMİ BUDUR İŞTE AMERİKA KENDİ KÜLTÜRÜNÜ NİZE POPÜLER KÜLTÜR AYAĞINA SATTI SONUÇ BU O ZİHNİYET YÜZÜNDEN (duyar değildir o kadar yazdım bi like atın)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,941
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bence bu yılı seneye tekraar etsinler. o zaman hatalarını anlarlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Ben de liseliyim ama bu kadar da düşüncesiz olunmaz. https://twitter.com/search?q=#lisesınavlarıiptalolsun&src=trend_click&vertical=trends Dün ertelensin bugün iptal olsun. Liseyi yata yata geçirsinler isterseniz. Tamamen saçmalık. Şu açılan tage bakın. Sinirlendim elim ayağım titriyor tiplere bak. İptal edin intihar edicem- ediyorum iptal edin. Yaşımdan başımdan utandım okurken. Neler neler var...
Koca yıl sadece derse girip çalışmadan yatıyorlar. Sonra sınavsız geçelim :D Fazla kolay istiyor bunlar.
NAPİM. Tahmin etmeyeceğim artık sende sınavlara girdin...

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Tamam duygularını anne ve babana ifade et bizle neden paylaşma gereği duydun acaba
Aga forumda ne diye geziyosunuz siz? Aynı forumda mıyız? Canım istedi burada paylaşmak istedim. Tepkini bana değil anne ve babana ifade et bidahakine.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Daha düne kadar okullar açılsın, uzaktan eğitimden verim alamıyoruz diyenler şimdi sınavlar iptal olsun canımızdan önemli mi diyorlar.
Onu diyen öğrenciler değil, öğretmenlerdi.

Top Bottom