Neler Yeni

Liselilerin saçma Twitter hareketleri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Kimseyi ilgilendiren bir konu değil ki bu.
Beni ilgilendirdiği için açtım. Kimse ilgilenmezse zaten konu düşer. Forum kurallarına aykırı bir şey yaptığımı düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uzaktan eğitimde verim olmaz zaten sınıf ortamı başka uzaktan eğitimle evde ders işlemek başka.

Çok saçma bir eleştiri.
Sınavlar olmasın tabii ki günde 20 bin vaka var kaç milyon insanın canını tehlikeye mi atacaklar?
Ertelenecekti ve ertelendi.
Ertelenmesini demiyorum. 2. Döneme ertelendi zaten fakat HİÇ olmasın diyorlar.

Avolay

80+ Gold
Ben de liseliyim ama bu kadar da düşüncesiz olunmaz. https://twitter.com/search?q=#lisesınavlarıiptalolsun&src=trend_click&vertical=trends Dün ertelensin bugün iptal olsun. Liseyi yata yata geçirsinler isterseniz. Tamamen saçmalık. Şu açılan tage bakın. Sinirlendim elim ayağım titriyor tiplere bak. İptal edin intihar edicem- ediyorum iptal edin. Yaşımdan başımdan utandım okurken. Neler neler var...
Koca yıl sadece derse girip çalışmadan yatıyorlar. Sonra sınavsız geçelim :D Fazla kolay istiyor bunlar.
Sınavdan yüksek almışsındır ve notunu kaybetmek istemiyorsundur:

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sınavdan yüksek almışsındır ve notunu kaybetmek istemiyorsundur:
Notumu neden kaybedeyim ki? Sınavda aldığım nota bakarak sözlü veremiyor mu hocalar? Hareketlerini eleştirdim

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Beni ilgilendirdiği için açtım. Kimse ilgilenmezse zaten konu düşer. Forum kurallarına aykırı bir şey yaptığımı düşünmüyorum.

Ertelenmesini demiyorum. 2. Döneme ertelendi zaten fakat HİÇ olmasın diyorlar.
Orası yanlış.
Fakat arkadaşın kurduğu
'Daha düne kadar okullar açılsın, uzaktan eğitimden verim alamıyoruz diyenler şimdi sınavlar iptal olsun canımızdan önemli mi diyorlar.'
Cümle çok saçma.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,614
İsim
Anon
haklisin simdi sinav olmazsak ne zaman olacagiz 12 yim son senem ortalamami yukseltecektim
Ben de liseliyim ama bu kadar da düşüncesiz olunmaz. https://twitter.com/search?q=#lisesınavlarıiptalolsun&src=trend_click&vertical=trends Dün ertelensin bugün iptal olsun. Liseyi yata yata geçirsinler isterseniz. Tamamen saçmalık. Şu açılan tage bakın. Sinirlendim elim ayağım titriyor tiplere bak. İptal edin intihar edicem- ediyorum iptal edin. Yaşımdan başımdan utandım okurken. Neler neler var...
Koca yıl sadece derse girip çalışmadan yatıyorlar. Sonra sınavsız geçelim :D Fazla kolay istiyor bunlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Bunun tek çözümü var seneye hangi sınıfsan tekrar ordan başlıyacağız.
Biliyorum bir sene kayıp olucak ama mantıklı seçeneklerden birisi bu.

10.sınıfsan seneye tekrar 10.sınıftan başlıycaksın

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Uzaktan eğitimde verim olmaz zaten sınıf ortamı başka uzaktan eğitimle evde ders işlemek başka.

Çok saçma bir eleştiri.
Sınavlar olmasın tabii ki günde 20 bin vaka var kaç milyon insanın canını tehlikeye mi atacaklar?
Ertelenecekti ve ertelendi.
Kendinle çelişiyorsun? Sınav dediğin 1 saat sürecek şey maksimum. Peki dersler okulda sabahtan akşama kadar işlense virüs bulaşmıyor mu?

Benim dediğim şurada 2 hafta önceye kadar herkes okullar açılsın istiyordu şimdi sınavlar olacak dendiğinde herkes canımızdan önemi mi diyor okul açılsın dediklerinde canları önemli olmuyor mu?

Benim sıkıntım yok zaten üniversitedeyim kafam rahat.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Bunun tek çözümü var seneye hangi sınıfsan tekrar ordan başlıyacağız.
Biliyorum bir sene kayıp olucak ama mantıklı seçeneklerden birisi bu.

10.sınıfsan seneye tekrar 10.sınıftan başlıycaksın
En kötü online sınav yapsınlar. Üniversiteler bile kendi sistemini kuruyorsa koskoca devlet online sınavlar için bir sistem oluşturamaz mı?

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
En kötü online sınav yapsınlar. Üniversiteler bile kendi sistemini kuruyorsa koskoca devlet online sınavlar için bir sistem oluşturamaz mı?
Online sınavda da biz öğrencilere güven çok yok malum kopya fln

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kendinle çelişiyorsun? Sınav dediğin 1 saat sürecek şey maksimum. Peki dersler okulda sabahtan akşama kadar işlense virüs bulaşmıyor mu?

Benim dediğim şurada 2 hafta önceye kadar herkes okullar açılsın istiyordu şimdi sınavlar olacak dendiğinde herkes canımızdan önemi mi diyor okul açılsın dediklerinde canları önemli olmuyor mu?

Benim sıkıntım yok zaten üniversitedeyim kafam rahat.
Dostum 1 saat dediğin şey o kadar insanın bir araya gelmesi yanlış.
10dk bile dursa o virüs bulaşabilir bana garantisini verebilirmisin?

2 hafta önceye kadar ben kimsenin okul açılsın dediğini duymadım belli bi kaç kişiden duymuşsun ve herkesi genele alıyosun.

O kadar öğrenci birine bile bulaşsa o kişi kaç kişiye bulaştırır sen tahmin et.

Top Bottom