Neler Yeni

Liselilerin saçma Twitter hareketleri

Mehmet Anıl

80+ Silver
İptal olup olmaması mevzu değil. Ertelendi zaten. Gerek duyulursa yine ertelenir. Bunlar diyor ki sınavsız sene bitsin.
aga sınav olanlar haksızlık diyorda ben tam sınav olucakken 1.5k vaka vardı ve 2 konudan sorumlu olucaktık şimdi ertelendi 2.dönem her dersten 3 sınav olcaz ve ilk dönemden full sorumluyuz kul hakkı bu yapılan ben demedim 1.5k vaka varken iptal edin öğretmenler diyorki tüm dönemden sorcaz gel bi 11.biyoloji konularına bak hak verirsin ztn

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Hiç kimse maalesef başkasını düşünmüyor.
Hiç kimsenin umrunda değil başkasının sağlığı.
Bir kesim ders çalıştığı için sınav olsun derken bir kesim sağlığı bahane edip sınav iptal olsun diyor.
Bir kere kendi menfaatimiz yerine başkalarının iyiliğini düşünmüyoruz ki.
nasıl işimize gelirse öyle yorumluyoruz.

Fuyklxrd

80+
Ben de liseliyim ama bu kadar da düşüncesiz olunmaz. https://twitter.com/search?q=#lisesınavlarıiptalolsun&src=trend_click&vertical=trends Dün ertelensin bugün iptal olsun. Liseyi yata yata geçirsinler isterseniz. Tamamen saçmalık. Şu açılan tage bakın. Sinirlendim elim ayağım titriyor tiplere bak. İptal edin intihar edicem- ediyorum iptal edin. Yaşımdan başımdan utandım okurken. Neler neler var...
Koca yıl sadece derse girip çalışmadan yatıyorlar. Sonra sınavsız geçelim :D Fazla kolay istiyor bunlar.
Ergenlik yaşları..

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
bir insanın senin önünde boğulduğunu ve senin elinden hiçbirşey gelmediğini bir düşün bu illetten kurtulduktan sonra sende kalıcı hasar bırakması gibi şeyleri de düşün ailenden biri bunu yaşasa anlarsın 2000 3000 vaka da bulaşma riski denk gelme riski azken 20bin 30bin de o korkuyu yaşarsın tekrar yakalanırsam eve taşırsam naparım diye

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
aga sınav olanlar haksızlık diyorda ben tam sınav olucakken 1.5k vaka vardı ve 2 konudan sorumlu olucaktık şimdi ertelendi 2.dönem her dersten 3 sınav olcaz ve ilk dönemden full sorumluyuz kul hakkı bu yapılan ben demedim 1.5k vaka varken iptal edin öğretmenler diyorki tüm dönemden sorcaz gel bi 11.biyoloji konularına bak hak verirsin ztn
Ben de sınav oldum. 4 Tane. Kalanları olacaktık ertelendi. 11 Biyolojiyi ders olarak görüyorum dostum. Anladım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir insanın senin önünde boğulduğunu ve senin elinden hiçbirşey gelmediğini bir düşün bu illetten kurtulduktan sonra sende kalıcı hasar bırakması gibi şeyleri de düşün ailenden biri bunu yaşasa anlarsın 2000 3000 vaka da bulaşma riski denk gelme riski azken 20bin 30bin de o korkuyu yaşarsın tekrar yakalanırsam eve taşırsam naparım diye
Ne alaka şimdi? Sınavsız sınıf geçmekle corona tedavisinden yayılmasından bahsediyorsun. Zaten ertelenmiş sınavlar 15 Şubat'a. 15 Şubat'a kadar aşılanma biterse? Bitmezse zaten iptal edilir.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Batuhan Divrik
Annen ya da baban çalışıyor mu ? 2000 3000 vaka hiçbir zaman olmadı gerçek verilere baktığında aslında hep 30 40 k ydı. Tabii söylemediler bunu.
Kul hakkı falan değil siz istediniz oldu. Ertelensin dediniz ertelendi iptal olmasını beklemeyin zaten çok beklersiniz. Ertelenmesi bir tık demiştim ama iptal etmezler. 2 3 hafta ertelerler iptal etmezler dedim. İptal olursa üni sınavındaki obp puanında ne yapmayı düşünüyorsunuz herkese 100 mü verilisn ?

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
Discord
DΞNI2 ム#9844
Ben de sınav oldum. 4 Tane. Kalanları olacaktık ertelendi. 11 Biyolojiyi ders olarak görüyorum dostum. Anladım :D

Ne alaka şimdi? Sınavsız sınıf geçmekle corona tedavisinden yayılmasından bahsediyorsun. Zaten ertelenmiş sınavlar 15 Şubat'a. 15 Şubat'a kadar aşılanma biterse? Bitmezse zaten iptal edilir.
sınavsız geçmesi yada sınavlı geçmesinden bahsetmiyorum evin bu illeti taşımandan bahsediyorum bu risk küçük bir risk değil inanki çalışmayanda bir öğrenci değilim sınavlara da karşı değilim

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Berkecan Ergin
Valla öğrencilik tripleri. ama iş hayatına girdiğinizde bomboş olduğunuzu fark ettiğinizde ağlamicaksınız. Sonra twit atarsınız patronum lise mezunu diye :D. Ben covid oldum ağır geçirmedim zaten sağlık sıkıntım yok 1-2 gun grıbal geçti. lakin gençler sınav olun ortalamanız belli olsun çalışın sınavlara. yarın birgün üni sınavına girerken şuan sınavlardan yüksek almak daha kolay tüm gün evdesiniz okul puanınızın 5 puan yüksek olası belki 5bin kişiyi geçmeniz demek. Rakibiniz çok ve bomboş yetişiyorsunuz alınmayın ama yarın birgün işe başlarken asgari ve 10-12 saat çalışcan dediklerinde burun kıvırmayın

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
Discord
DΞNI2 ム#9844
Annen ya da baban çalışıyor mu ? 2000 3000 vaka hiçbir zaman olmadı gerçek verilere baktığında aslında hep 30 40 k ydı. Tabii söylemediler bunu.

Kul hakkı falan değil siz istediniz oldu. Ertelensin dediniz ertelendi iptal olmasını beklemeyin zaten çok beklersiniz. Ertelenmesi bir tık demiştim ama iptal etmezler. 2 3 hafta ertelerler iptal etmezler dedim. İptal olursa üni sınavındaki obp puanında ne yapmayı düşünüyorsunuz herkese 100 mü verilisn ?
2000 3000 vaka olmadığınnı bende biliyordum ikiside sağlıkçı her gün bu tür vakaları görüyorlar

Mehmet Anıl

80+ Silver

lan ben 1.5 vaka varken iptal olsun dedimmi meb kafasına göre iptal ediyor sınav yapıyor bana ne boş yapıyorsun ben tam sınav olcam iptal oldular o zamanda çalışmıştım 2 3 konu vardı şimdi bütün dönemden sorumluyuz artık zırlanmayı kesip empati kurarsanız hani

hak veriyormusun bana o koca biyoloji kitabının bu dönem işlediğimiz hepsinden sorumluyuz ve ne kadar ezber olduğunu sen biliyorsun herşeyi detaylı inceliyoruz bu sınav olanlar empati yoksunları

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
tamamda hergün hergün hashtag de açılmaz bari sınav olacağı zaman yapaydınız

tamamda hergün hergün hashtag de açılmaz bari sınav olacağı zaman yapaydınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,554