Bismillah la daha arkadaşlarıyla öğretmenleriyle tanışmadı.Arkadaşlarınla aranı iyi tut
Hocaların gözünde melek ol gerisi önemli değil
tanışır kamil oBismillah la daha arkadaşlarıyla öğretmenleriyle tanışmadı.
Öyle yapacam sonra hoca sinirlenirse yanına gidip tokadı yapıştıracağım (!)En arka sıraya otur kafana da kapüşonluyu tak.
Öğretmenlere de hocaa diye bağır.
AlfaDostlar ben ciddiyim. Bizzat kendim ilk gün azcık artist gördüğüm bir çocuğu salonun ortasında dövmüştüm, ilk gün olduğundan kimse bir şey demedi. Kimsede bir daha sataşmadı. (Okula 6 ay gidebildim )
Ters birine denk gelir okulda ağzını burnunu dağıtırsın 2 gün sonra 20 kişi gelir döver, içinden biri bıçağı vurur geçer ruhun duymaz, her zaman senden daha tehlikeli biri vardır. Dayak yemek kaçınılmazsa kavgaya girişmek lazım, yoksa kavga bitirmiyor işi uzatıyorDostlar ben ciddiyim. Bizzat kendim ilk gün azcık artist gördüğüm bir çocuğu salonun ortasında dövmüştüm, ilk gün olduğundan kimse bir şey demedi. Kimsede bir daha sataşmadı. (Okula 6 ay gidebildim )
Ters birine denk gelir okulda ağzını burnunu dağıtırsın 2 gün sonra 20 kişi gelir döver, içinden biri bıçağı vurur geçer ruhun duymaz, her zaman senden daha tehlikeli biri vardır. Dayak yemek kaçınılmazsa kavgaya girişmek lazım, yoksa kavga bitirmiyor işi uzatıyor
Sonra kavgada mp5 çıkarsın değil mi çantadan.En arka sıraya otur kafana da kapüşonluyu tak.
Öğretmenlere de hocaa diye bağır.