Liseye alışmakta zorluk çekiyorum

Arkadaşlar biliyorsunuz okular açıldı. Bende liseye başladım, başlıktan anlayacağınız üzere liseye pek alışamadım. Yakın arkadaşlarım benim lisemden bi tık daha düşük liseleri kazandıkları için eski okulumdan hiç arkadaşım yok ama ben daha önce çok okul değiştirdiğim için yinede tanıdıklarım var. Normalde sosyal bir insanımdır şu ana kadar yabancılık çektiğim bir okul-ortam çok nadir oldu fakat nedense liseye bir türlü alışamadım. Hocalar çok kıl geldi, birkaç hoca harici çoğu hocanın beni ilk izlenim olarak beğenmediğini hissediyor ve görüyorum. sınıftakilerde sanırım beni ilk izlenim olarak beğenmediler herkes bir soru sorduğu zaman birbirine takılırken ben söz hakkı aldığımda sanki ölüm sessizliği oluyor ve şakalaşmadan ziyade benim söylediğim makul birşeye olumsuz yönde yorum yapılıyor. sınıftakilerle herhangi bir sıkıntım yok bu arada hemen herkesle diyaloğum var.
Okullar daha yeni açıldı sabır et alışırsın için yana yana

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Yani çok ilginç. Ya laf sokuyorsun millete ya fazla zekisin onlara göre. Yoksa nasıl bir dikkat çektin ki dediğin şekilde tüm gözler sana dönsün ya da seni iğneleyecek bir şey arasınlar.
yok ya zeki olduğumu düşünmüyorum son ay eşşek gibi çalışarak geldim, bu okula alıştım yani zaman gerekiyor herşeyden önce. çok kıl olduğum edebiyatçı bile gözüme iyi gözüktü 2 haftadan sonra.

yok ya zeki olduğumu düşünmüyorum son ay eşşek gibi çalışarak geldim, bu okula alıştım yani zaman gerekiyor herşeyden önce. çok kıl olduğum edebiyatçı bile gözüme iyi gözüktü 2 haftadan sonra.
Zaman her şeyin ilacıdır :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze