birde kontrol etcekler ona gore sozlu vercekler bunaldımöyle ödevler verilince yapmıyodum annemde destek veriyodu robot muyuz biz
burda bir derdimi paylaşıyorum yardımcı olmıcaksan gıdebılırsınBize ne kardeşim?
Nasıl yardımcı olalım? Hocalarınızın evini basıp neden bu çocuğa ödev veriyosunuz lan diye tehdit mi edelim?birde kontrol etcekler ona gore sozlu vercekler bunaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
burda bir derdimi paylaşıyorum yardımcı olmıcaksan gıdebılırsın
sorma meslek lisesi bide lgse %13 luk dilim ile meslek liseesindeyimWelcome the lise ödevden bol bir şey yok lise de
Nasıl yazı?dersler saat 11 den 4.30 a kadar mat hocsı 1haftada 60 sayfa yazma odevı verdı tum hocalarınkını toplasak gunde 20 sayfa yazı odevı var derslerde anlaşılmıyor şuan sabah 8 den berı yazma odevını yapıyorum
Hacı adam derdini paylaşmış. Yazık kardeşim de, lise öyledir falan de git. Niye polemik yaratıyosun ki?Nasıl yardımcı olalım? Hocalarınızın evini basıp neden bu çocuğa ödev veriyosunuz lan diye tehdit mi edelim?
uzaktan egıtımde konu işliyoruz o yazıları ss aldırıyor bunları yazın dıyo geçiyoNasıl yazı?
Biz ne yapalim yanidersler saat 11 den 4.30 a kadar mat hocsı 1haftada 60 sayfa yazma odevı verdı tum hocalarınkını toplasak gunde 20 sayfa yazı odevı var derslerde anlaşılmıyor şuan sabah 8 den berı yazma odevını yapıyorum
Birde iyi okullara girmek için çok çalışınca o iyi okula gittiğinde daha fazlasını yapman gerekiyorsorma meslek lisesi bide lgse %13 luk dilim ile meslek liseesindeyim