Liseye girebilirmiyim?

Mertsa

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar, girmek istediğim lise 2024 yılında 353(%23)'lük dilimle kapatmış her yıl 30 kişi alıyor bu liseye gitmek için kaç puan yapmam gerekli 380-370 yeterli olurmu?

Cümlende anlatım bozukluğu var, hangi lise bu lise?

Sen en az 360 puan hedefle, ne kadar üstü olursa o kadar iyidir... Şuan denemelerde kaç yapıyorsun?

Bu arada düşündüğün lise bu mu?

2025-05-20_12-17.webp

Sen en az 360 puan hedefle, ne kadar üstü olursa o kadar iyidir... Şuan denemelerde kaç yapıyorsun?

Bu arada düşündüğün lise bu mu?

Alıntıyı görüntüle
Evet bu, şuan 320 yapabiliyorum ama nasıl arttırabileceğimin farkındayım ve kesinlikle 360+ puan yapabileceğimi düşünüyorum. ancak 375 puan sonrası için zorlanabilir veya yapamayabilirim. Tavsiyeniz varmı ve bu puan yeterli gelirmi?

Kazanırsın inşaAllah, merak etme, yeterki çalışmanda azimli ol... Sen azami kaç yapabilirim diye düşünme, sadece güzelce çalış ve sınava girerken dikkatli ol yeterli olacaktır. Sıkıntı etmeden ama heyecanını da yitirmeden çalışmaya devam.

Kazanırsın inşaAllah, merak etme, yeterki çalışmanda azimli ol... Sen azami kaç yapabilirim diye düşünme, sadece güzelce çalış ve sınava girerken dikkatli ol yeterli olacaktır. Sıkıntı etmeden ama heyecanını da yitirmeden çalışmaya devam.
Hocam desteğiniz için çok teşekkür ederim çalışmaya devam edeceğim,sınavdan sonra aldığım puanı ve kazanıp kazanmadığımı buradan söyleyeceğim.🫡

Geri