Nasıl yani?farklı kategoride
Amazon üzerinden pahalı alışverişler çok kez yapılıyor. Ama Aliexpress, Banggood gibi siteler daha ufak ölçekte alışverişlerin olduğu siteler. Örneğin gidip bu sitelerden bir RTX 3080 alan insan sayısı Amazon ile kıyaslanamaz.Nasıl yani?
1 amazonİkinci sorum bu yerlerden ürün alındığında teknik servis desteği var mı? Teknik servise gönderimde kargo ücretsiz mi?
- Amazon Global
- Bangood
- Aliexpress
- Gearbest
İkinci sorum bu yerlerden ürün alındığında teknik servis desteği var mı? Teknik servise gönderimde kargo ücretsiz mi?
Biri Aliexpressi ilk gösterirken biri son gösteriyor :/Amazon > Bangood > Gearbest > Aliexpress
Bu sıralama içinde Aliexpress'i 1. Sırada gösterenin alışveriş bilgisi yoktur.Biri Aliexpressi ilk gösterirken biri son gösteriyor :/
İlk gösteren de sıkıntı var demektir.Biri Aliexpressi ilk gösterirken biri son gösteriyor :/
Bu sıralama içinde Aliexpress'i 1. Sırada gösterenin alışveriş bilgisi yoktur.
İlk dediğim Amazondan sonra ilk.İlk gösteren de sıkıntı var demektir.
Amazon gibi yerlerden ekran kartı alabiliyoruz örneğin, sıkıntı etmeden defalarca ben de aldım.
Aliexpress ve bangood'dan max alacağım rakam 1000 liralık eşya. Bangooddan g61 ve mk61 almıştım. Sıralama olarak şöyle diyebilirim;
Amazon > bangood > aliexpress > gearbest
İkinci sorum bu yerlerden ürün alındığında teknik servis desteği var mı? Teknik servise gönderimde kargo ücretsiz mi?