Neler Yeni

Logitech almamak pişmanlıktır*

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Değerli Donanımarşivi dostları,

Size Logitech ile yaşadığım bir olayı anlatacağım.

Bir ikinci el satış uygulamasından 2 adet nano USB alıcısı ve cihaz bilgilerinin bulunduğu etiketin olmadığı f710 game pad satın aldım. ( fiyat baya ucuzdu) nano alıcı olayını bilmediğim için, Logitech ın universal bir alıcısını alır kullanırım diye düşündüm. Devamında olayın öyle olmadığını öğrenince game padler dolabı süslemek dışında hiçbir işe yaramadı. 19.01.2023 günü logitech desteğe mail attım. Mailde durumu aynı şekilde anlattım. Daha sonra karşılıklı maillerden sonra bana nano alıcı göndereceklerini söyleyip, adres ve iletişim bilgilerimi talep ettiler. Az önce UPS ten mail geldi ve adıma Logitech ten bir kargo gönderildiği yazıyordu. Ben bu durum karşısında şok oldum. Sizinle paylaşmak istedim. Yani Logitech ALMAMAK pişmanlıktır.
Bende logitech g513 carbon klavye var kardeşim soğuk çay dökmüş iade falan yapmazlar değilmi daha dpğrusu değişim.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk

Bir ikinci el satış uygulamasından 2 adet nano USB alıcısı ve cihaz bilgilerinin bulunduğu etiketin olmadığı f710 game pad satın aldım. ( fiyat baya ucuzdu) nano alıcı olayını bilmediğim için, Logitech ın universal bir alıcısını alır kullanırım diye düşündüm. Devamında olayın öyle olmadığını öğrenince game padler dolabı süslemek dışında hiçbir işe yaramadı. 19.01.2023 günü logitech desteğe mail attım. Mailde durumu aynı şekilde anlattım. Daha sonra karşılıklı maillerden sonra bana nano alıcı göndereceklerini söyleyip, adres ve iletişim bilgilerimi talep ettiler. Az önce UPS ten mail geldi ve adıma Logitech ten bir kargo gönderildiği yazıyordu. Ben bu durum karşısında şok oldum. Sizinle paylaşmak istedim. Yani Logitech ALMAMAK pişmanlıktır.
2017 senesinde buna benzer bir durum yaşadım o zaman anladım işte hakkını veren firmaların var olduğunu. Bir donanım almadan önce mutlaka Logitech ürünlerine bakarım.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim
Kablosuz mouse alacaktım hediye, gidip logitech aldım çünkü güven veriyor. Bu arada konu başlığı yanıltıcı clickbait videolar gibi. Bu nedenle sadece başlığı veya ilk satırları okuyup yorum yazmış olanlara bir şey demek haksızlık olur.

taklaya geldim konuya bak

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can

bende logitech g512 klavye aldım tuşları bozuldu garantiye yolladım sıfırı ile değiştirdiler, yeni gelen klavyenin tuşlarında boyalar çok kısa sürede soyuldu, tekrar yolladım garantiye soyulan tuşları değiştirip yolladılar, sonradan tüm tuşlar soyulmaya başladı habire garantiye yollamam lazım galiba :D sinir oldum asus aldım kafam rahat şuan

Logitech destek konusunda harika ancak son zamanlarda garantisi devam eden ürünler için global destek, Türkiye'deki desteğin size yardımcı olamadığına dair belge veya kanıt istiyor. Telefonda global destekle (İngilizce) görüşerek, mail ile aldığınızdan daha hızlı bir destek alabilirsiniz. Genelde günde 1 mail atiyorlar ve bu belge muhabbetleri yüzünden destek konuları çok uzuyor haberiniz ola.

Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Locitik müşteri hizmetleri anlamında sejtöründe değil dünyadaki en iyi firmalardan net söylüyorum... Ama ürettiği ürünlerin çoğu F/P değil ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Eymen Çil
Arkadaşın içeriği okumadan cevap atması yanlış bir şey tamam, ancak ön yargılı davrandığı için böyle bir yorum atmış, bu suç değil linçlemeye gerek yok. Kendisinin de dediği gibi kendi yaşadığı tek BİR sorun yüzünden komple markayı kötüleyen beyni gelişmemiş kişilerden (kimseyi kastetmedim üstünüze alınmayın) zannetmiş olabilir.
Biraz sakin olun. Yalnızca fikir alışverişi yapıyoruz burda.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,861
İsim
yusuf ecer
yorumları okumak çok zevkli kimse türkçe bilmiyo 2023seçimleri için umudum giderek azalmaya başladı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Necmeddin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar - Yazılım
Logitech candır 1-2 yıldır aynı cihazı kullanıyorum almamak pişmalıktır gerçekten.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Logitech X540
Logitech G203 Lightsync Kullanıyorum, Candır :D

TahinPekmez

80+ Silver

2 kere f710 arızalandı değişim yaptılar en sonunda para iadesi verdiler

Top Bottom