Neler Yeni

Logitech almamak pişmanlıktır*

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Çok değerli bir konu. Millet konuları okumuyormuş. Resmen gerçekler gün yüzüne çıktı.
Çoğu zaman @Abdullah Hacıgül millet seni de böyle okuyor sende yorum yapıyorsun bak görüyorsun konuyu😂

WhoCares

80+ Gold
keşke okusaydınız
nano alıcı olayını bilmediğim için, Logitech ın universal bir alıcısını alır kullanırım diye düşündüm. Devamında olayın öyle olmadığını öğrenince game padler dolabı süslemek dışında hiçbir işe yaramadı böyle yazmış bu ne demek bi açıklarmısın

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Sazan.avi Logitech teknoloji markası olarak üstleri çekiyor.

kırmızışarapp

80+ Silver

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,492
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Platin olmak bir şey ifade etmiyormuş, bunu görmüş olduk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoop biri daha
Konunun birisine içeriğini okumadan mesaj attığım için geri kalan 10.670 mesaj bir şey ifade etmemiş oluyor, aynen.

Çok incelemeye meraklıysan buyur hepsini tek tek incele.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Muhammed İslamoğlu
Uygunsuz davranış
Her forumda böyle okumadan yorum atan ******** team üyeler var. Her konuda böyleler...

milenix

80+ Gold
nano alıcı olayını bilmediğim için, Logitech ın universal bir alıcısını alır kullanırım diye düşündüm. Devamında olayın öyle olmadığını öğrenince game padler dolabı süslemek dışında hiçbir işe yaramadı böyle yazmış bu ne demek bi açıklarmısın
aga devamını okusana niye yarıda bırakıyorsun adam olacağını düşünmüş olmamış desteğe yazmış logitech adres bilgilerini isteyip alıcı yollamış adamda logitech almamak pişmanlıktır yazmış ama siz yarıda bırakıp yorum yaptığınız için böyle ***** durumuna düşüyorsunuz

bir kere daha kanıtlandı şu okumadan yorum yapan olayı

şahin doğan

80+ Platinum

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Logitech desteği adamdır

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Baştan sona okudum ve başta almak pişmanlıktır diye okudum çünkü başlık insanı yanıltıyordu.Yazılanlara bakıp tekrar okuduğumda farkettim. Bunun konuları okumamak ile alakası yok, olabilecek şeyler olduğunu düşünüyorum.

WhoCares

80+ Gold
aga devamını okusana niye yarıda bırakıyorsun adam olacağını düşünmüş olmamış desteğe yazmış logitech adres bilgilerini isteyip alıcı yollamış adamda logitech almamak pişmanlıktır yazmış ama siz yarıda bırakıp yorum yaptığınız için böyle ***** durumuna düşüyorsunuz

bir kere daha kanıtlandı şu okumadan yorum yapan olayı
ee tamam konu sahibinin konu başlığına nazaran cevapladım ben zaten :kekw: ama sıkıntı şu kendi bilmediği şeyi alip konunun başlığını sanki firma suçluymuş lanse etmesinden dolayi kaynakladı yoksa okudum

Top Bottom