yok yeni öğreniyorum daha dur heleOkuması olmayan biri daha mı yoksa ?
yok yeni öğreniyorum daha dur heleOkuması olmayan biri daha mı yoksa ?
nano alıcı olayını bilmediğim için, Logitech ın universal bir alıcısını alır kullanırım diye düşündüm. Devamında olayın öyle olmadığını öğrenince game padler dolabı süslemek dışında hiçbir işe yaramadı böyle yazmış bu ne demek bi açıklarmısınkeşke okusaydınız
Linçlemeye başlıyordum xdBaşlığı bence düzenleyin çünkü biraz sonra 20 kişi konuyu okumayıp yorum yazacak.
Konunun birisine içeriğini okumadan mesaj attığım için geri kalan 10.670 mesaj bir şey ifade etmemiş oluyor, aynen.Platin olmak bir şey ifade etmiyormuş, bunu görmüş olduk.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hoop biri daha
aga devamını okusana niye yarıda bırakıyorsun adam olacağını düşünmüş olmamış desteğe yazmış logitech adres bilgilerini isteyip alıcı yollamış adamda logitech almamak pişmanlıktır yazmış ama siz yarıda bırakıp yorum yaptığınız için böyle ***** durumuna düşüyorsunuznano alıcı olayını bilmediğim için, Logitech ın universal bir alıcısını alır kullanırım diye düşündüm. Devamında olayın öyle olmadığını öğrenince game padler dolabı süslemek dışında hiçbir işe yaramadı böyle yazmış bu ne demek bi açıklarmısın
Dalganı geç sonra git. Argo neden ? Aciz seni.Her forumda böyle okumadan yorum atan ******** team üyeler var. Her konuda böyleler...
ee tamam konu sahibinin konu başlığına nazaran cevapladım ben zaten ama sıkıntı şu kendi bilmediği şeyi alip konunun başlığını sanki firma suçluymuş lanse etmesinden dolayi kaynakladı yoksa okudumaga devamını okusana niye yarıda bırakıyorsun adam olacağını düşünmüş olmamış desteğe yazmış logitech adres bilgilerini isteyip alıcı yollamış adamda logitech almamak pişmanlıktır yazmış ama siz yarıda bırakıp yorum yaptığınız için böyle ***** durumuna düşüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir kere daha kanıtlandı şu okumadan yorum yapan olayı