Logitech almamak pişmanlıktır*

Çok değerli bir konu. Millet konuları okumuyormuş. Resmen gerçekler gün yüzüne çıktı.
Çoğu zaman @Abdullah Hacıgül millet seni de böyle okuyor sende yorum yapıyorsun bak görüyorsun konuyu😂

keşke okusaydınız
nano alıcı olayını bilmediğim için, Logitech ın universal bir alıcısını alır kullanırım diye düşündüm. Devamında olayın öyle olmadığını öğrenince game padler dolabı süslemek dışında hiçbir işe yaramadı böyle yazmış bu ne demek bi açıklarmısın

Sazan.avi Logitech teknoloji markası olarak üstleri çekiyor.

Platin olmak bir şey ifade etmiyormuş, bunu görmüş olduk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoop biri daha
Konunun birisine içeriğini okumadan mesaj attığım için geri kalan 10.670 mesaj bir şey ifade etmemiş oluyor, aynen.

Çok incelemeye meraklıysan buyur hepsini tek tek incele.

Uygunsuz davranış
Her forumda böyle okumadan yorum atan ******** team üyeler var. Her konuda böyleler...

nano alıcı olayını bilmediğim için, Logitech ın universal bir alıcısını alır kullanırım diye düşündüm. Devamında olayın öyle olmadığını öğrenince game padler dolabı süslemek dışında hiçbir işe yaramadı böyle yazmış bu ne demek bi açıklarmısın
aga devamını okusana niye yarıda bırakıyorsun adam olacağını düşünmüş olmamış desteğe yazmış logitech adres bilgilerini isteyip alıcı yollamış adamda logitech almamak pişmanlıktır yazmış ama siz yarıda bırakıp yorum yaptığınız için böyle ***** durumuna düşüyorsunuz

bir kere daha kanıtlandı şu okumadan yorum yapan olayı

Baştan sona okudum ve başta almak pişmanlıktır diye okudum çünkü başlık insanı yanıltıyordu.Yazılanlara bakıp tekrar okuduğumda farkettim. Bunun konuları okumamak ile alakası yok, olabilecek şeyler olduğunu düşünüyorum.

bu nasıl konu böyle 😀😀. herkes taklaya gelmiş

aga devamını okusana niye yarıda bırakıyorsun adam olacağını düşünmüş olmamış desteğe yazmış logitech adres bilgilerini isteyip alıcı yollamış adamda logitech almamak pişmanlıktır yazmış ama siz yarıda bırakıp yorum yaptığınız için böyle ***** durumuna düşüyorsunuz

bir kere daha kanıtlandı şu okumadan yorum yapan olayı
ee tamam konu sahibinin konu başlığına nazaran cevapladım ben zaten :kekw: ama sıkıntı şu kendi bilmediği şeyi alip konunun başlığını sanki firma suçluymuş lanse etmesinden dolayi kaynakladı yoksa okudum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,872
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri